Děvčata z Harpers

Děvčata z Harpers https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/516534/bmid_devcata-z-harpers-64636a914a754.jpg 4 19 4

Když se Sally, Beth, Margaret a Rachel setkají na pracovním pohovoru v úžasném novém obchodě na Oxford Street, netuší, že se z nich stanou přítelkyně na celý život. Všechny čtyři dívky mají to štěstí a jsou vybrány jako prodavačky, a tak začíná jejich nové vzrušující dobrodružství. Díky své odhodlanosti, kuráži a prořízlé puse se Sally dostane na vedoucí pozici nákupčí a netrvá dlouho, než si vydobyde respekt v celém obchodním domě. Její sebevědomí je však otřeseno city, které v ní probudí charismatický vedoucí Ben Harper. Dokáže Sally odolat pokušení a zachovat mezi nimi čistě profesní vztah? A co ostatní dívky – podaří se jim i přes kruté rány osudu najít spřízněnou duši?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , MOBA (Moravská bastei)
Originální název:

The Shop Girls of Harpers , 2019


více info...

Přidat komentář

Knihomura
26.12.2023 3 z 5

Slušná oddychovka pro tuto roční dobu. Druhý díl až za půl roku, ale není složité si ho zapamatovat.

alnahu
26.12.2023 4 z 5

Příběh,který nás zavede do Londýna roku 1912 do tehdejšího velkolepého obchodního domu Harpers.Obchod hledá nové zaměstnance a to je právě šance pro čtyři dívky,které jsou vybrány do oddělení dámských doplňků s těch se stanou kamarádky a navzájem si pomahají.
Co vše přináší práce v tomto prestižním obchoďáku se dočteme v této knize.


anovy64
14.11.2023 5 z 5

Příjemné čtení o životním osudu tří kamarádek a jejich nadřízené Rachel. Každá z dívek má dosti komplikovaný život, ale navzájem si pomáhají a podporují se. Pěkně byl zde i zakomponován osud Titaniku. Konec je dost otevřený, takže doufám, že kniha bude mít pokračování.

tittanie
27.10.2023

Kniha se mi líbila. Chvilkami mi připomínala seriály Dunaj, k vašim službám/Zlatá labuť. Kniha je milá a příjemně se čte. Přišlo mi, ale že některé věci byly zbytečně zmíněné, taková trochu slepá ulička, a některé nedořešené, bude snad mít kniha další díl, nikde jsem to nevyčetla, tak nevím.

Autorovy další knížky

2023  84%Děvčata z Harpers
2024  %Lásky a sňatky v Harpers

Kniha Děvčata z Harpers je v

Právě čtených1x
Přečtených25x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených1x
Knihotéce52x
Chystám se číst51x
Chci si koupit11x