Dětský ilustrovaný atlas - Česká republika

nehodnoceno
Dětský ilustrovaný atlas - Česká republika https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/533921/bmid_detsky-ilustrovany-atlas-ceska-repu-65eaede610b82.jpg 0 0 5

Vydej se na poznávací cestu po České republice s kocourkem Fragmentíkem! Na barevných ilustracích tě zábavnou formou seznámí se zeměpisem a naučí orientovat se v mapě. Poznáš jednotlivé kraje České republiky, dozvíš se, jaké máme u nás pohoří, řeky, chráněná území, zemědělství i naše nerostné bohatství a mnohem mnohem více.

Přidat komentář

Venda32
05.03.2020 5 z 5

Krásné ilustrace, vhodně zvolené a dobře podané informace i pro ty nejmenší, kteří si je dovedou přečíst. Dobrá práce!

intelektuálka
19.10.2018 5 z 5

Atlas jsme pořídili našemu vnoučkovi a líbí se i nám...

Obrázkovou formou můžeme cestovat po naší zemi /a že ten náš malý už
ledaskde byl/...


Damato
24.05.2018 5 z 5

Šilhající kocour nám naprosto nevadí, vnučky dostaly atlas k Vánocům a čím víc se blíží letní doba, koukáme do atlasu , kam vyrazíme na výlet. A včera, když holky zas plánovaly, kam v létě vyrazíme, jsem si nad tím atlasem uvědomila, jak se nám díky tomuhle dětskému atlasu povedlo, aby si v hlavičkách srovnaly , jak ten svět kolem vypadá. Slova naší 5 leté vnučky - hele babi, když je jižní Morava a severní Morava, je taky středová Morava? ...nás sice rozesmály, ale i přesvědčily o tom, že ten Jan Ámos to měl ve své hlavě ale hodně dobře srovnané a jeho Škola hrou je tady pořád s námi.....

jayinka7
20.05.2018 5 z 5

Nám se tato verze atlasu líbí, jeho zpracování je hezké a informace nechybí. "Šilhající" kocour nám opravdu nevadí, dítě z něj újmu nemá..... :-)

M-arta
16.12.2017 1 z 5

Atlas je jinak zajímavě informačně zpracovaný a výborně členěný, ale nutnost vystavovat kvůli tomu své dítě nebo sebe tak neuvěřitelné porci šilhajícího kýče mne uráží. Dokonce 59x! Z naprosto zbytečně všudypřítomného obludného kocoura je mi skoro fyzicky zle. Proč? To si autoři myslí, že bez podobných laciných "triků" by děti k zeměpisu vůbec nepřitáhli? (I bez kocoura by byla knížka přepestrá i informačně nabitá. Podobné "vylepšení" opravdu nebylo zapotřebí.)