Otrasné zemetrasenia

Otrasné zemetrasenia https://www.databazeknih.cz/img/books/82_/82844/bmid_otrasne-zemetrasenia-1Qq-82844.jpg 4 22 2

Máte už zemepisu plné zuby? Otravujú vás monštruózne mapy, zvetrané horniny a nudné nákresy? Rozlúčte sa s nezáživnými hodinami zemepisu a vypravte sa do šokujúceho sveta otrasných zemetrasení. Zaskočí vás, že zemetrasenie zmenilo smer toku rieky. Pobežíte ako o život pred obrovskou vlnou cunami. Pobavíte sa na tom, ako zemetrasenie vytriaslo z klietky aj škrečka. A ak vám to nestačí... zistíte, čo potrebujete, aby sa z vás stal odborník na zemetrasenia, naučíte sa, prežiť otrasy a prečítate si, ako možno na predpoveď zemetrasenia využiť potkany a hady. Až sa budete triasť od vzrušenia... celý text

Přidat komentář

anebar
20.07.2020 4 z 5

Zemětřesení podané zábavně, ale i tak, že začnete o svém bytí přemýšlet i trochu jinak. Buďme rádi, že je ČR zachráněno od větších zemětřesení. Jelikož je to věnováno pro mladší čtenáře, možná bych ubrala na vážnosti knihy, některé pasáže byly opravdu drastické.

Elulilinka1
14.12.2017 4 z 5

Tato knížka byla OTŘESNĚ zajímavá, protože mě zeměpis baví (ale nemyslete si, že jsem kdovíjaká šprtka). Tady v ČR moc zemětřesení není a trochu toho i lituji.


Kniha Otrasné zemetrasenia je v

Přečtených39x
Doporučených1x
Knihotéce13x
Chystám se číst2x