Děkuji vám, andělé

Děkuji vám, andělé https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/199270/mid_dekuji-vam-andele-YVU-199270.png 5 8 2

Když byla Doreen Virtue malá, mluvila s anděly neustále. Andělé jí pomáhali, aby se cítila šťastná a ochráněná. Ve své první knize určené dětem uvádí Doreen děti do světa andělů a učí je, že jim tyto nebeské bytosti mohou pomáhat mnoha způsoby. Dozvědí se například, jak požádat anděla o pomoc a jaká používají andělé znamení, aby dali o sobě vědět. Krásně ilustrovaná kniha Děkuji vám, andělé poskytuje dětem útěchu a pocit bezpečí, protože jim ukazuje, že nikdy nejsou samy – jsou pod neustálým dohledem andělů.... celý text

Esoterika, astrologie, okultismus
Vydáno: , Pragma
Originální název:

Thank you, Angels


více info...

Přidat komentář

madonna6956
06.12.2016 5 z 5

Kniha je velmi pěkná, má moc krásné ilustrace, je veselá a velice snadná na pochopení. Myslím si, že je pro děti jako takové a pro děti v každém z nás. :)

bibi.r
05.01.2015 2 z 5

Knížka ve výsledku není špatná, jen myslím, že je až příliš naivní. Autorka měla věnovat mnohem víc prostoru tomu, jak máme vlastně naslouchat svým myšlenkám a intuici, jak se máme "naučit" být sami se sebou. Což v přeneseném slova smyslu znamená naslouchat a být se svými anděli.
Text je až příliš idealizovaný a "všechnu" práci nechává na oněch andělech, ale nejvíc práce bychom měli odvést přece my samotní. Obávám se, že žádný anděl nás neochrání, když zbrkle skočíme před autobus aniž bychom se rozhlédli.


Štítky knihy

New Age esoterismus, ezoterika

Autoři knihy

Doreen Virtue
americká, 1958

Kniha Děkuji vám, andělé je v

Přečtených13x
Doporučených3x
Knihotéce4x
Chystám se číst2x
Chci si koupit1x