Definice sportu

Definice sportu https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/486686/bmid_definice-sportu-cM5-486686.JPG 4 2 2

Kniha popisuje kariérní růst nejúspěšnějšího českého motocyklového jezdce v kategorii Moto3. Rozklíčování samotného úspěchu a dlouhé cesty paddockem mistrovství světa. Předávání nasbíraných zkušeností je hlavním tématem knihy. Vytrvalost, touha a sen vedou nepochybně k cíli. Od sladké chutě vítězství až po slabé stránky výhodou. O tom všem pojednává inspirativní a poučná kniha - DEFINICE SPORTU.... celý text

Přidat komentář

LadyCotton
03.05.2022 3 z 5

Fanoušky Jakuba kniha asi moc nepotěší, protože je to spíše jakási motivační? kniha pro začínající sportovce (hlavně motorkáře).
Kuba byl v seriálu MotoGP dlouhých 10 let a z toho šla rozhodně vytvořit dobrá kniha, byť převážně vzpomínková, ale věřím, že to by si fanoušci určitě s chutí přečetli.
V této knize není jediná fotografie (jen samé QR kódy pod kterými netušíte co bude, jsou bez jakéhokoliv popisku).

Auto999
05.03.2022 4 z 5

Váham jestli dát 3 nebo 4 hvězdičky. Část knihy, kde autor popisuje svoji kariéru nebo různé příběhy ze závodů je skvělá. Bohužel je to menší část knihy. Větší část je o obecných radách pro sportovce nebo o životě. Tyto rady si autor mohl ušetřit. Rozhodně má spoustu zážitků ze závodů mistrovství světa, které by čtenáře určitě zajímali více.


Štítky knihy

motocyklový sport závody motocyklů na okruzích

Autorovy knížky

Jakub Kornfeil
česká, 1993
2022  70%Definice sportu

Kniha Definice sportu je v

Přečtených2x
Čtenářské výzvě1x
Chystám se číst1x
Chci si koupit2x
dalších seznamech1x