Dech nesmělých nadějí

Dech nesmělých nadějí https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/22090/dech-nesmelych-nadeji-22090.jpg 4 22 8

Devatenáctiletá Aneta právě odmaturovala a spolu se svou nejlepší přítelkyní Kateřinou se chystají konečně začít žít… Pronajmou si byt ve městě a pokoušejí se uskutečnit své sny, touhy a plány, které dosud jen tiše dřímaly v jejich srdcích. Aby si přivydělaly na studium na vysoké škole, kam mají po prázdninách nastoupit, najdou si brigádu v jednom místním baru, kde se Aneta seznámí s barmanem Richardem. Richard, ač zadaný, se netají tím, že se mu dívka líbí. Aneta zprvu jeho dvoření odmítá, jenže brzy poznává, že je těžké odolávat krásnému klukovi s uhrančivýma očima, zvlášť, když je to vůbec poprvé, co o ni někdo projevil zájem. Aneta má pocit, že ji život něco dluží a vrhne se do nového vztahu přes veškerá předsevzetí nezačínat si s klukem, který neváhá podvádět svou nic netušící dívku. Chce sama sobě a zejména svému kamarádovi z dětství Jakubovi dokázat, že už není "maličká"…... celý text

Přidat komentář

Vatter83
10.12.2022 4 z 5

Růžová knihovna od začátku až do konce. Dva kluci zamilovaní do dvou kamarádek od dětství? A ten happyend, kdy si Jakub vezme těhotnou Anetu, i když dítě není jeho? ... pohádka pro dospělé, jednou za čas proč ne.

Doubravka1975
01.10.2018 4 z 5

Čtivá oddychová jednohubka. Aneta měla teda trochu smůlu, ale na druhou stranu víc štěstí jak rozumu a Jakub je teda borec nakonec. To by každý nedal....


tatafa
07.01.2017 5 z 5

Krásná knížka napsaná velmi čtivým stylem, jen málo dívčích románů jde to takto vyhrocených situací a emocí. Je to příjemná změna, mohu jen doporučit.

Adissek
06.03.2016 5 z 5

Přečteno jedním dechem. Od Zadinové mám knihy ráda.

1v8na
04.09.2014 3 z 5

Kniha byla sice pěkná, ale tak trochu to bylo moc rozepsané, že mně to chvílemi nudilo. Uvidíme, jaká bude další knížka od Zadinové. Její knihy jsou tak trochu jako na houpačce, občas se jí povedou, jinde mě příběh k smrti nudí. Jsem zvědavá na další její dílo. Nejlepší její kniha byla podle mého názoru Dívka bez minulosti.

liletka_a
23.03.2013 5 z 5

Jedním slovem Nádhera. Musím přiznat že mě bavil víc pár Kateřina/Lukáš než hlavní hrdinové, ale celkově na jedničku. :)

giggle
09.03.2013 2 z 5

Tak toto opravdu ne! Moje 4. knížka od této autorky, předchozí mě upoutaly, proto jsem sáhla po další. Ale toto byla neskutečně přeslazená pohádka, čitelná od začátku po konec. SPOILER: Stále jsem se ptala, kolik má být Jakubovi, když ji miloval od malinka, když ona si to ještě nemohla pamatovat? A nazývat ji "maličká"? Vzhledem k jeho citům mi to přišlo dost nevhodné.

marketka92
06.11.2011 5 z 5

Přečetla sem jí jedním dechem :o)