Debordelizace

Debordelizace https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/105961/debordelizace-105961.jpg 4 12 5

Ukliďte si v životě i bytě během 1 týdne. Praktické a poučné, jak udělat z bordeláře úklidového maniaka. Chodíte do práce neustále pozdě, protože nedokážete včas opustit domov? Máte doma takový nepořádek, že nemůžete pozvat přátele na večeři? Pouhá novoroční předsevzetí, že to změníte, k ničemu nevedou. Erin Rooney Doland vám však nabízí postup, jak v jednom jediném týdnu zdokonalit své činnosti a konečně si užívat nevšední život, který si zasloužíte. Debordelizace je skutečným návodem, jak se den za dnem zbavovat nepořádku, být výkonnější a produktivnější a vytvořit harmonii mezi prací a osobním volnem. Přináší užitečné a inovativní nápady, jež vám pomohou vypořádat se s fyzickým i mentálním haraburdím v různých oblastech vašeho každodenního života. ... celý text

Přidat komentář

Karola050716
28.11.2017 5 z 5

Skvělý pomocník, pokud si chcete trochu udělat pořádek. Po přečtení začnete ten "bordel" vidět trochu jinak a pomocí mnoha uvedených tipů se ho poměrně snadno zbavíte. Mohu jen doporučit.

New-radus
18.11.2016 4 z 5

Musím říct, že jsem milovníkem všech možných příruček a "návodů na život". Kniha je perfektní. Našla jsem v ní spoustu tipů, které mi utkvěly a kterých se držím i po několika letech. Nutno však říct, že sedmidenní debordelizaci v kuse jsem nikdy neprovedla. Nejdál jsem došla po třetí den :-) Otázkou je, jestli je to moje volní vlastnost - nedotahovat do konce nebo je to skutečně tak náročné, že to za sedm dní stihnout nejde. Někde je kniha poměrně dost radikální. Místy dost odráží americkou kulturu a my prostě smýšlíme jinak. Škoda také, že v oblasti práce počítá pouze s "kancelářinou". Systému práce s "papíry" je podle mého věnováno až moc prostoru. Celkově se ale ke knize ráda vracím a zanechala ve mně zajímavou stopu. Rozhodně doporučuji pro milovníky úklidu, milovníky příruček a chronické bordeláře :-)


mgraja
12.04.2016 4 z 5

Dobré tipy... človek sa stále učí...

msjadepaton
18.06.2015 3 z 5

NIc úplně převratného v knize nenajdete. Je to spíš taková pomůcka, abyste na nic nezapomněli. Občas se mi zdála trochu moc radikální, ale ve výsledku je stejně na vás, jak si to upravíte.

Jako u většiny podobných knih, ale autorka předpokládá, že všichni lidé jsou kancelářské krysy, které pracují od devíti do pěti, pouze ve všední dny, zavalené horami papírů. V tomhle směru je ta kniha dost neflexibilní.

mariva
03.03.2014 2 z 5

Pár praktických rad pro to, jak zbavit domov zbytečností a nepořádku, většinou to, co člověk zná.

Štítky knihy

domácnost úklid

Autorovy knížky

2011  70%Debordelizace