Zkrocení vlka

Zkrocení vlka https://www.databazeknih.cz/img/books/83_/83449/de-burghovi-zkroceni-83449.jpg 4 14 3

De Burghovi série

1. díl >

Marion Warennová utíká před svým strýcem, který jí usiluje o život. Je i se svým doprovodem přepadena a před jistou smrtí ji zachrání bratři de Burghové. Ze své minulosti si na nic nevzpomíná, ale po čase se prokáže její totožnost a Marion se musí vrátit k zlému strýci. Na cestě ji doprovází nejstarší syn - Dunstan de Burgh. Jak je možné, že tento udatný rytíř, jemuž se přezdívá Vlk, ji nejen nedokáže ohlídat, ale před jejím upřímným srdcem a mrštným jazykem musí nakonec kapitulovat?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Harlequin
Originální název:

Taming the Wolf , 1995


více info...

Přidat komentář

munka
18.06.2019 5 z 5

Romantický príbeh ktorý stal za prečítanie. Láska a správne volené pokračovanie príbehu Vás drží v napätí po celý dej. De Burghovi sú sympaťáci, tak sa teším aj na príbehy ďalších bratov.

orinka3
21.09.2018 2 z 5

Nerozumím tomu, proč se v knize Kateřina Stradová jmenuje jinak? Detektiv, dá-li se tomu tak říkat, je opravdu mimořádně neschopný. Rudolfínská Praha se mi v podání autora docela líbila. Asi mám smůlu v tom, že když čtu o Rudolfovi II., vybaví se mi Werich, když o hraběnce Stradové, vidím Marii Vášovou, a to radši nemluvit o komořím Langovi. Jako detektivka knížka nestojí za nic. Možná v jiných zemích, kde tolik neznají naši historii, ji můžou vzít na milost. Ale tady je to vcelku propadák. Ženské postavy, především hraběnku Stradovou, a jejich podivnou sexuchtivost, radši nechám bez komentáře. Hvězdičky ponechám za čtivost a tu zamlženou rudolfínskou atmosféru.


modranka
26.04.2013 5 z 5

Príbeh som hodnotila z pohľadu poviedky, nie románu. Myslím, že mu nič nechýbalo. Dobrodružstvo, závisť, láska, prehra aj víťazstvo. Text sa čítal veľmi dobre. Vyzerá to tak, že séria DeBurghovci stojí za to prečítať.