Dárky z mojí kuchyně

Dárky z mojí kuchyně https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/231139/bmid_darky-z-moji-kuchyne-231139.jpg 3 4 1

Napadlo vás někdy, že byste mohli doma vyrobené dobroty věnovat svým přátelům či blízkým a způsobit jim tím radost? Zkuste to a přesvědčete se na vlastní oči. A abyste to měli snadnější, vezměte si na pomoc tuto knížku. Najdete v ní nejen mnoho praktických receptů na přípravu džemů, želé, bonbonů, pralinek, sušenek, čatní, omáček, olejů, pesta, briošek a dalších laskomin, ale také návody, jak své výrobky vkusně a vtipně zabalit. Vůbec přitom nemusíte kupovat drahý papír ani stuhy, stačí se porozhlédnout po domácnosti, materiálu najdete dost, navíc jeho použití bude daleko nápaditější. Dokazují to nakonec i krásné fotografie u každého receptu, na nichž je vždy hotový výrobek představen.... celý text

Přidat komentář

Dámaskloboukem
13.11.2022 3 z 5

Po knize jsem sáhla v tomto předvánočním čase s jasným cílem. Kuchařka je přehledná, ke každému receptu má i fotku finálního produktu.
Tipy na obaly nejsou nijak nápadité.
Recepty jsou nevšední. Par jsem si jich poznamenala. Nikoho tím obdarovavat nebudu, spis zkusim posunout hranice svého kuchařskeho umění.
Chystám se na punčovou esenci ( ta by se v tomto čase mohla sejít) , marmeládu ze zelených rajčat ( nevím, co s nimi), grissini s rajčaty ( mám je rada, ale nikdy jsem je nezkoušela upéct). Když uspěji, zvysim knize přiděleny počet hvězdiček.

Autorovy další knížky

2014  65%Dárky z mojí kuchyně
1994  70%Pečeme na vánoce

Kniha Dárky z mojí kuchyně je v

Přečtených5x
Knihotéce2x
Chystám se číst2x
Chci si koupit2x