Dárky z bylinek

Dárky z bylinek https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/203864/bmid_darky-z-bylinek-rUU-203864.jpg 5 6 3

Voňavé a léčivé bylinky, ať už je pěstujete na zahrádce či v květináči, můžete docela jednoduše proměnit v milé dárky. Lidé znovu rádi nakupují domácí potraviny a hledají kvalitní a co možná nejužitečnější dárky. Navíc dokáží ocenit originalitu. Nechte se proto inspirovat recepty a fotografiemi v této knize a příště pro dárky nechoďte do nákupního centra, ale zkuste to s bylinkami: V octu nebo oleji, v likéru nebo pálence, v kořeněné soli nebo čaji, v krému nebo koupelové přísadě - díky aromatickým bylinkám je každý dárek mimořádný.... celý text

Přidat komentář

vladka321
31.10.2019 5 z 5

Knihu jsem dostala a opravdu se mi líbí. Je zde mnoho návodů na krásné pidi dárečky z bylinek, na elixíry z bylinek, na bylinkové koupele, čaje, soli, oleje... a co více i z minerálů. To je prostě paráda. Dát někomu například likér s léčivým minerálem a tento ještě umně zakomponovat do ozdoby při zabalení, je opravdu milou pozorností.

Dixinka
08.11.2018 3 z 5

Čekala jsem víc.


efka.saf
01.03.2015 5 z 5

Knížku jsem si nedávno koupila a moc ráda ji používám. Recepty a návody jsou poměrně jednoduché, stručně a výstižně popsané a oceňuji i fotky, které jsou velice kvalitní a člověku se sbíhají sliny, ať jde o likér, olej nebo sůl. Já za sebe knížku doporučuji!