Cukrárna Sladký život

Cukrárna Sladký život
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/538665/bmid_cukrarna-sladky-zivot.jpg 4 10 10

Když Holly odhalí nevěru svého přítele, rozhodne se vrátit do malebné vesnice v Cotswolds, s níž ji pojí řada sladkých vzpomínek. Doslova, neboť kdysi pracovala v místní cukrárně. Té však nyní hrozí krach a Holly to rozhodně nehodlá dopustit, protože každý občas potřebuje osladit život. A snad přijde i někdo, kdo ho osladí jí.

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Alpress
Originální název:

The Sweet Shop of Second Chances , 2021


více info...

Přidat komentář

Danago
včera 4 z 5

Milý jednoduchý odpočinkový příběh. Ukazuje krásu opravdového přátelství. Cukrárna je zde v hlavní roli, přesto v představě českého čtenáře je cukrárna trochu něco jiného, takže mi chvilku trvalo se zorientovat.
Kniha není romantická ve smyslu červené knihovny , ale pohodová a odpočinková. Pohladí vás po duši, určitě vás přenese do malého městečka a zajímavé cukrárny. A co víc, je to první díl, takže se můžeme těšit na pokračování. A určitě si dokážu představit na co autorka může navázat.

Medvědářka
předevčírem 5 z 5

Hřejivá a sladká atmosféra příběhu o jednom začátku, když něco skončí. Návrat do míst, která hlavní hrdinka milovala a za která je třeba bojovat, protože ne vždy jde vše podle plánu a ti co se tváří jako přátelé, jsou nakonec ti největší padouši.
Měla jsem od knihy svá očekávání a překvapivě mi dala něco trochu jiného, což vůbec nevadilo. Kniha se četla lehce a já ji za tři večery přečetla celou. Bavilo mě to a fandila jsem úsilí, které Holly vynakládala na Cukrárnu Sladký život. Otevřený konec nám dává doufat, že přijde brzo pokračování, protože si myslím, že je toho ještě spousta co nabídnout.


hanap
30.05.2024 4 z 5

Takový hezký příběh pro holky, moc se mě líbil.

evineckY
29.05.2024 5 z 5

Je to jednoduchý, krátký a předvídatelný příběh, ale čtivý a pěkně přeložený.
Zřejmě svou jednoduchostí není na pět hvězd, ale dostal se mi do nálady a
určitě si přečtu pokračování.

Autorovy knížky

Hannah M. Lynn
anglická, 1984
2024  86%Cukrárna Sladký život