Čti a doplňuj: Bible

Čti a doplňuj: Bible https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/355266/mid_cti-a-doplnuj-bible-NCK-355266.png 5 1 2

Čti a doplňuj – poslouchej příběhy, dívej se na obrázky a vypravuj, jak to bylo dál. Biblické příběhy jsou převyprávěny pomocí kombinace textu a ilustrací. Tato sbírka obsahuje nejznámější biblické příběhy ze Starého i Nového zákona. Klasické texty jsou pro děti převyprávěny poutavou formou, která je pomocí kombinace textu a obrázků vtahuje do příběhů a zapojuje do čtení. Ilustrovaná klíčová slova dětem pomáhají při pochopení. Díky jednoduchému textu, ve kterém se malí čtenáři snadno zorientují, je tato kniha ideální pro společné chvíle čtení dětí a rodičů. Seznamte se své děti se základy evropské kultury.... celý text

Náboženství Pro děti a mládež Příběhy
Vydáno: , Svojtka & Co
Originální název:

Look and Tell: Bible , 2016


více info...

Přidat komentář

eliska2106
20.09.2021 5 z 5

Boží kniha s biblickým námětem pro nejmenší. Má pevné listy a přebal příjemný do ruky i pro oči. Obsahuje jedenáct zjednodušených příběhů z bible. Klíčová slova každého příběhu jsou převedena také do ilustrací. Přijde mi to skvěle názorné a zábavné. Ideální knížka na zabavení dětí v kostele, doporučuju :-)

Pandy26
31.08.2020

Skvělý nápad. Díky odolným stránkám a zjednodušeným příběhům by to byla ideální první bible už pro opravdové mrňousky. To ovšem moc neplatí o ilustracích, které pro malé děti mohou být matoucí. Doplňování slov do textu díky obrázkům děti určitě zaujme, ale většinu se budou muset stejně prvně naučit, protože nahrazená slova jsou převážně jména.


Štítky knihy

příběhy Bible

Autorovy další knížky

2017  80%To mě baví - Farma
2017  100%Čti a doplňuj: Bible
2019  93%Šťastné a vousaté hipsterské Vánoce
2017  %První slova Samolepky

Kniha Čti a doplňuj: Bible je v

Přečtených1x