Komentáře knihy Nemilosrdný rival

ediiina
10.06.2026

Příběhu a dějové lince dávám jasných 10/10, protože byla naprosto geniální.
Christian a Arya jsou skvěle vykreslený a napětí mezi nimi vás tak vtáhne do děje, že máte pocit, že jste jako feťák, který potřebuje víc jejich chemie, víc jejich chtíče i síly.
Tohle je emoční horská dráha, kde si na konci koupíte další lístek a budete chtít ještě jednou.

daniela.blue_
29.03.2026

Autorku mám ráda, patří mezi mé oblíbené.
Kniha se mi líbila, ale nebylo to takové, že bych se od ní nemohla odtrhnout jako u jiných jejích knih.
Občas mi to přišlo ze strany Aryii jaksi nucené.

PS: překládala opět paní Povolná, takže už mě ani nepřekvapuje, že je tam občas chybný překlad - jako třeba skloňovaní

Sančez
12.10.2025

Autorčiny knihy miluji. Pravda má slabší a pak silnější příběhy, ale každopádně její milostné romance i tak miluji vždy tam je přesah a hloubka a tahle byla skvělá.

alzbeta2843
10.08.2025

Kniha sa mi páčila. Hlavne sa mi páčili predeli medzi minulostou a prítomnostou, kde bolo pekne ukázané, ako sa hlavní hrdinovia menili v čase. Čo ich zmenilo a zocelilo, alebo na čom ulpeli. Oceňujem však narážky na knihu Pokánie, ktorú mám tiež veľmi rada.

Pája699
11.07.2025

Kniha mě ze začátku moc nechytla. Jak už to u této autorky občas mám, jedna kniha super a do některých se musím zakousnout a vydržet :-)

Pokud ale vydržíte, čeká vás příběh plný vášně, zrady, lží, touhy po pomstě a hlavně odpuštění.
Christian a Ari…už od dětství je to k sobě táhlo. Bohužel rána osudu v podobě nesnesitelně ochranářského otce Ari mezi nimi zasáhla. Tehle chlap, byl neskutečný hajzl!
Každý už má svůj zaběhlý život, když v tom se znovu potkají…….Mezi nimi byla skvělá chemie, která vydržela až do dospělosti.
Co zvítězí? Pomsta, a nebo láska? :-)

Nebylo to špatné, ale autorka má určitě lepší knihy.

"Budu tě držet, až budeš padat."
Usmívala se a moje srdce to maličko nalomilo, protože
jsem v tu chvíli věděl, že je mým osudem ji ztratit.
"Věřím ti."

meredith6677
03.04.2025

Jako ostatní knihy od autorky, je i tato velmi dobře napsaná a čtivá. Rozhodně byla příjemná změna, že hlavní postavou knihy je pro změnu muž, ale oproti knihám, které jsem již od autorky četla, jsem měla problém se do této začíst. Právnické prostředí mě moc neoslovilo, ale bylo to přesto příjemné počtení.

Žampion
12.03.2025

Za mě moc pěkný příběh od lásky k nenávisti a zase zpět.
"Zahráváš si se svým šťastným koncem. A to nedopustím. Je to nepřijatelné. Nejen pro mě, ale i pro tebe."

wielka
02.03.2025

Bolo to dobre, ale autorka to vie aj lepsie. Postavy boli sympaticke, len to mozno chcelo trochu inu dynamiku.

Nermal
16.10.2024

S touto knihou jsem měl trochu problém. Začátek i konec výborný, jen uprostřed jsem měl pocit, že čtu nějakou americkou soudničku a přestávalo mě to bavit. Asi mi právnické prostředí moc nesedlo. Ale naštěstí jsem vydržel a pak už to bylo v pohodě. Příliš dlouhé odloučení obou hrdinů bylo trochu na škodu celému příběhu.

alnovka82
06.10.2024

Tohle mě moc nebavilo. Autorka to rozhodně umí líp.

avalonek
30.09.2024

Pěkné to bylo.Zajímavý námět,hezká chemie.Taková příjemná oddechovka.

Lee7
10.09.2024

Přečteno raz dva, jak se začala odvíjet minulost, nemohla jsem se odtrhnout. Vztahy o pomstě a často nevyřčených slovech vede k zajímavé zápletce a jednání hrdinů. V tomto příběhu vládne pěkné zlo.. četla se sama a doufám, že u nás vyjdou i další knihy, ať poznáme nejlepší přátele. :)

Máca216
04.09.2024

Ze začátku jsem se do knihy nemohla vůbec začíst, dokonce jsem zvažovala, že jí odložím. Naštěstí sem to neudělala a četla jsem dál. Děj se hezky rozběhl a mě zajímalo, jak příběh dopadne.

Verresa
12.07.2024

Kniha se mi líbila, příběh byl zajímavý, utíkal, bavil mě a postavy wow. Vývoj událostí a co všemu předcházelo Jsem nečekala. Kniha je na pohodové odpoledne, děj vás vtáhne a vy jen hltate a uživatele si. Není to pro náročnější čtenáře.

6Nikki6
08.07.2024

U této autorky vím, že nesahnu vedle. Moc fajn se četla a doufám že bude brzy i další díl.

snilek.holka
07.06.2024

Tohle se mi moc líbilo. Zápletka mě moc bavila. I když musím přiznat, že začátek knihy mě moc neoslovil a až časem jsem knize propadla ….

Michelleee
29.04.2024

Autorku mám ráda a její knihy jsou skvělé. I tento příběh byl zajímavý, ale od začátku mi připomínal už jinou knihu co jsem četla a moc mě to čtení tentokrát nebavilo. Znovu číst nebudu.

Njangu
16.03.2024

Úžasné, tak teď jsem si opět potvrdila, že knihy L.J. Shen prostě nejde nemilovat.
Pár předchozích knížek bylo slabších, ale tohle byla pecka.
Neodtrhla jsem se od knížky a přečetla jsem jí jedním dechem.

IRΞNΛ
06.02.2024

Čekala jsem od toho víc, protože L. J. Shen je jedna z mých nejoblíbenějších autorek a i když příběh nebyl špatný, tak mě nenadchnul. Příběh se mi četl lehce, protože autorka má skvělý styl psaní, ale nebylo to ono. Jsem u ní zvyklá na jiné emoce a chemii, ale tady mi to přišlo až nucené. Část kdy byli hlavní postavy děti mě bavila, ale ta dospělost už tolik ne. A jméno Christian Miller? Vážně? Příběh nebyl špatný líbil se mi, ale čekala jsem víc hlavně když je to autorčina novější kniha.

Miška935
07.01.2024

Ze začátku mě příběh docela nudil, ale potom mě to nadchlo. Kniha nebyla špatná.

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi