Conan a Nesmrtelný
kniha od: Richard D. Evans (p)
KoupitKoupit eknihu
Jako nadaný vojevůdce je Conan v malém shemitském království Damiru populární u vojáků i u vladaře, ovšem pouze do chvíle, kdy připraví o nevinnost nejen princeznu, ale i dceru mága Jukuna. Protože je to právě čaroděj Jukun, kdo v této zemi ve skutečnosti vládne. A pro někoho, kdo je díky své magii nesmrtelný, může být pomsta na Conanovi zajímavé rozptýlení. Aby Conan unikl, musí odhalit tajemství jeho nesmrtelnosti. A tak začíná závod s časem…...celý text
https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/17245/conan-a-nesmrtelny-17245.jpg 324Conan (knižní série)
Žánr:
Dobrodružné, Literatura slovenská, Fantasy
Vydáno: 1996, Klub Julese Vernea
Komentáře (2)
Kniha Conan a Nesmrtelný

Ríšovo styl psaní mi většinou přišel trochu nudný, ale zase se perfektně hodil ke klasické fantasy právě typu Conana nebo třeba Johna Cartera. Proto mi celkově vyprávění u Nesmrtelného sedělo a knížka se dobře četla. Všechno je tu jak má být - bojovník, vnadná dívka, zlý čarodějník a spousta soubojů a potvor. Člověk u podobného příběhu krásně vypne.

Conan je zkrátka sympaťák a jeho další příběh plný krve a magie nepostrádá vtipné hlášky, jak už jsme u tohoto Cimeřana zvyklí. Tentokrát musí čelit útokům vynalézavého čaroděje Jukuna.
Štítky
Autor a jeho další knihy
2021 | ![]() |
1991 | ![]() |