Co se děje s jídlem v těle?

Co se děje s jídlem v těle? https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/181946/co-se-deje-s-jidlem-v-tele-181946.jpg 4 2 1

Odhal tajemství trávicí soustavy člověka s tímto zábavným průvodcem. Lidé jsou dutí. Je to tak. Všichni jsme vlastně jenom trubka, na každém konci s dírou. Jedním otvorem vstoupí jídlo a druhým vyjde něco... no úplně jiného. Ale co tak hrozného se děje mezi tím?

Literatura naučná Pro děti a mládež
Vydáno: , J. Otto - Ottovo nakladatelství
Originální název:

Chewy, Gooey, Rumble, Plop , 2007


více info...

Přidat komentář

M-arta
10.12.2017 5 z 5

Naprostá bomba mezi rozkládacími leporely. Tak skvělý magnet, že ji budete muset před dětmi snad i schovávat. Oficiálně je doporučená od 8 let, přesto i dvouleťák u ní bude mít oči navrch hlavy. (Věkové vymezení chápu spíš tak, že jde pouze o odhadnutou hranici toho, kdy jsou děti s knížkou schopny nakládat samostatněji, aniž by poškodily něco z jejích choulostivých papírových udělátek, rozkládaček, hýbátek a nápaditých modelů.) Příjemná a originální demonstrace průchodu potravy celým zažívacím ústrojím se spoustou překvapení, krátkých zajímavostí, názornými demonstracemi na papírových modelech. Vyznívá úžasně hravě a přesto bezvadně poučí. Úvodní strana obsahuje neuvěřitelně realistický jazyk (zřejmě z nějaké silikonové hmoty), který po navlhčení nerozeznáte od opravdového (v suchém stavu je hmota poměrně lepivá a proto doporučuji držet plastové okénko raději zavřené).

Štítky knihy

lidské tělo trávicí trakt, trávení

Autoři knihy

Steve Alton
britská
Nick Sharratt
anglická, 1962

Kniha Co se děje s jídlem v těle? je v

Přečtených3x
Doporučených1x
Knihotéce1x
Chci si koupit3x