Co kočka skutečně chce

Co kočka skutečně chce https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/167377/bmid_co-kocka-skutecne-chce-ZWk-167377.jpg 4 4 2

Naučte se rozeznávat a chápat kočičí chování. Dvojice zkušených autorek vysvětluje, jak zamezit nedorozumění v každodenním soužití člověka a kočky, a nabízí řešení nejběžnějších problémů. Příručka rozebírá povahové vlastnosti koček, popisuje vývoj a jedinečnost kočičích smyslových orgánů, jejich prostorové a barevné vidění, boj o revíry, značkování, krmení a příjem tekutin signály, řeč těla a mnoho dalšího.... celý text

Literatura naučná Příroda, zvířata
Vydáno: , Euromedia
Originální název:

Was Katze Wirklich Wollen , 2010


více info...

Přidat komentář

Alena_S
09.10.2020

Obsahově skvělé, autorky mají hromadu zkušeností s různými typy koček včetně divokých, které mohou porovnávat a obohacovat tak jindy obecné rady. Někdy se opakují, ale dá se to vydržet.
Ale ten překlad. Chvílemi OK, pak najednou snad člověk šel pro kafe a překladu se chopil stroj, nebo co. Za všechny např. "Jistě, mnohý vztah člověk-kočka vyžene zvláštní květ." A je tam takových perel víc. Proč?? Hrozně to knihu kazí.

i.stefany
28.10.2018 5 z 5

Tuto krásnou obrázkovou knihu doporučuji všem zájemcům o soužití s kočičáky. Dozvíte se tam všechno o jejich povaze, chování a základních potřebách. Moc mi tahle knížka pomohla, když jsem se učila rozumět našim koťátkům. Doporučuji.