Chci konečně zhubnout

Chci konečně zhubnout https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/489127/chci-konecne-zhubnoutYP2osx-0Hs-.jpg 3 3 3

Většina žen a taky pár mužů chce někdy v životě zhubnout. Jsou ale řešením zázračné diety, které nás donutí vynechat z jídelníčku všechno, co jedí ostatní? Diety, po kterých zase rychle přibereme všechno zpátky, mnohdy i s nechtěným váhovým „bonusem“? Odbornice na výživu a trenérka Alexandra Rohlíková vás naučí jít na to jinak. Postupnými kroky dojdete k novému životnímu stylu, naučíte poskládat si vyvážený, chutný jídelníček a objevíte způsoby, jak být aktivnější, aniž byste se dřeli do úmoru.... celý text

Přidat komentář

Cojekomupotom
10.12.2022

Odvolávám se na svobodu projevu a znova opakuji, že odsoudit knihu na základě obalu je znakem hlouposti, zvláště je-li obsah poměrně kvalitní. Rady jsem sice nevyužil, problémy s hubnutím nemám, ale znám lidi, kterým kniha pomohla, a nikterak strašná mi nepřišla. Až mě budete chtít nahlásit: Já vás přece neurážím, urážíte se sami (spíše samy, ehm), tak mě nechte dýchat, díky. Řekl jsem to slušně.

pocketka
06.02.2022 2 z 5

Autorku znám z jisté skupiny na Facebooku, kde její rady patří mezi ty kvalitnější. Nicméně kniha byla zklamání a to spíše po vizuální stránce než po obsahové. Nepadly jsme si do oka, ani se mi vlastně nechtěla číst, protože se mi prostě nelíbila.


Autorovy další knížky

2022  80%Jíst, či nejíst - To je, oč tu běží
2021  67%Chci konečně zhubnout