Chci jen tebe

Chci jen tebe https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/522686/bmid_chci-jen-tebe-QXS-522686.jpg 4 5 1

Zůstat, nebo jít? Eva má na první pohled spořádanou rodinu – dvě dcery, dvě vnoučata a muže, který ji před časem podvedl. Eva si není jistá, jestli mu někdy dokáže odpustit. Když se na scéně objeví Martin, charismatický doktor s neuspokojivým manželstvím, napadne ji, že by mohla manželovi oplatit stejnou mincí. Je to ale to, co opravdu chce? Má zahodit třicet let společného života?... celý text

Přidat komentář

alzbeta4340
09.02.2024 4 z 5

Růžová obálka s velkým srdcem je pěkná, k ději ale moc neladí. Skrývá se pod ní příběh učitelky Evy, ženy věkem přes padesát, maminky a obětavé babičky. Eva žije ve dlouholetém manželství, které ovšem dosti poznamenala nedávná manželova nevěra. Celá rodina, Eva s manželem Liborem, i jejich dospělé dcery se snaží aféru vstřebat a nějak zase fungovat. Jak to dopadne, to už si musíte dočíst.
Líbila se mi uvěřitelnost situací, které hlavní hrdinka prožívá. Děj se zaměřuje nejen na citové zmatky a pletky, ale i na širší rodinný život - na vztahy s dcerami a vnoučaty. Na druhou stranu za oči "mě tahaly" občas nepřirozené slovní spojení nebo dialogy.
Celkově ale knihu chválím a doporučuji, pokud máte chuť na oddechový příběh "ze života" neváhejte a zkuste číst.

Štítky knihy

romantika

Autorovy knížky

2023  76%Chci jen tebe

Kniha Chci jen tebe je v

Přečtených8x
Knihotéce35x
Chystám se číst24x
Chci si koupit8x
dalších seznamech4x