Chalupa

Chalupa https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/177106/mid_chalupa-47l-177106.PNG 2 8 4

Autorka knihy Andělé a ti druzí, Gabriela Brůžičková napsala další knihu CHALUPA. Příběh se odehrává v romantickém prostředí na samotě někde na vysočině, kde si úspěšný manželský pár - lékař Filip a knihovnice Leona - koupil stylovou chalupu pro víkendový a prázdninový odpočinek, načerpání nových sil a spokojenosti na duši. Krátce poté, co Filip s Leonou začali jezdit na chalupu, se dozvídají, že v jejich domě došlo před mnoha lety k dvojnásobné vraždě - šílený manžel oběsil svoji nevěrnou ženu a dítě. Jenže tragedie, ke které zde došlo kdysi dávno se začíná postupně, ale neodbytně prolínat do jejich života a postupně jej ničit. Začíná souboj dobra s démony, boj živých s mrtvými ….... celý text

Přidat komentář

Arev122
20.11.2023 2 z 5

Zpočátku to bylo zajímavé, když mladí manželé koupili chalupu .Ale pak , když se tam vyskytovaly duchové zavražděných, to bylo nudné, nepravděpodobné a zdlouhavé.

bekule
07.06.2019 odpad!

Hodnotím jen knihy u kterých přečtu aspoň 100 stran a tady jsem přetrpěla 130.


Lili2
09.05.2016

Pro čtenáře, kteří se zajímají a věří na věci mezi nebem a zemí je to kniha pěkná, zajímavá a čtivá.
Mně osobně se příběh líbil, i když je trochu malinko přitažený za vlasy. Jednalo se o vraždu na statku někdy v r. 1924. Muž tam tehdy zabil svou ženu a nevlastní dceru, 2 měsíce s nimi spával v posteli, než si pro něj přišli četníci. Tito 3 duši, resp. žena s dcerou, její muž tomu všemu jen musel přihlížet, v tomto stavení strašili jejich majitelé až do současnosti, než pí Faltejsková dala tomu přítrž a pozvala si na takové věci odbornici, která Josefovi ukázala cestu na druhý břeh, ten to navrhl i své ženě, její dcera se však tomu vzepřela a zůstala zde a převtělila se do nevlastní dcery pí Faltejskové Ireny.

Lindulinek
29.09.2014 3 z 5

Téma není úplně můj šálek kávy, ale bylo to zajímavé čtení.