Cestopisná kuchařka
Jiří M. Žalud
nehodnoceno
Svérázná cestopisná kuchařská kniha, při jejíž četbě budete poučeni o koření a jeho použití, nádobách, na ten který pokrm vhodných, o receptech a jiných zvláštnostech kuchyně a přírody v Americe, Evropě, Asii a Africe. Naučíte se, jak si zařídit kuchyň, v jakých nádobách vařit, smažit, dusit, udit, grilovat restovat či marinovat, co anýzem, badyánem, fenyklem, hřebíčkem, kerblíkem, libečkem a zázvorem kořeniti, k čemu přidávat bazalku, čekanku, dobromysl, jalovčinky, kapary, kurkumu či saturejku a z čeho přopravit rozličné omáčky.... celý text
Autorovy další knížky
2001 | Buvolí křídla |
2002 | Cestopisná kuchařka |
2014 | Hadí uštknutí a jiné recepty a příběhy |