Cesta k bohatství - Životopis Napoleona Hilla

Cesta k bohatství - Životopis Napoleona Hilla https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/156790/cesta-k-bohatstvi-zivotopis-napoleo-65bd3f8d60d6f.jpg 3 1 1

Napoleon Hill byl a je americkým pokladem. Na stránkách tohoto životopisu se i vy seznámíte s člověkem, který pomohl milionům lidí, aby v sobě objevili netušené možnosti.

Literatura naučná Biografie a memoáry
Vydáno: , Talpress
Originální název:

A Lifetime of Riches, The Biography of Napoleon Hill , 1995


více info...

Přidat komentář

mariva
05.05.2013 3 z 5

Kdysi před lety se mi do rukou dostala Napoleonova kniha Myšlením k bohatství, a proto, když jsem narazila na jeho životopis, byla jsem zvědavá, jaký byl vlastně život jejího autora. A byla jsem velice překvapená. Očekávala jsem životopis úspěšného člověka, který vydělal obrovské peníze a pomáhal druhým, aby toho také dosáhli. Ve skutečnosti to byl ale člověk, který sice dokázal vydělat velké peníze, ale dokázal je také rychle rozházet a nebrat ohledy na svou ženu a děti, nevracet dluhy těm, kteří mu v těžkých chvílích pomohli. Jeho život byl vlastně sled velkých úspěchů a velkých pádů, kdy přišel úplně o všechno. Snad jen to, že se pokaždé znovu dokázal postavit a jít dál, stojí za obdiv, i když způsoby, kterým toho dosahoval, ne vždy obdiv zasluhují. Teprve ke konci svého života se mu začalo dařit a stal se takovým, za jakého ho asi většina jeho čtenářů považuje a za co ho obdivují. Každopádně kniha byla k přečtení zajímavá.

Štítky knihy

bohatství

Autoři knihy

Kirk Landers
americká