Cesta hrdinky

Cesta hrdinky https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/433046/bmid_cesta-hrdinky-RE4-433046.png 4 10 4

Kniha je výzvou pro všechny ženy k cestě do jejich vnitřních světů, aby se naučily vnímat svou ženskou sílu a energii, probádaly svět svých pocitů a potřeb, posílily své sebevědomí, důvěřovaly sobě samým a následovaly svůj vnitřní hlas. Autorka Sabine Groth se nechala inspirovat slavným titulem Ženy, které běhaly s vlky.

Literatura světová Osobní rozvoj a styl Psychologie a pedagogika
Vydáno: , Portál
Originální název:

Die Heldinnenreise: Wege zu den weiblichen Kraftquellen , 2018


více info...

Přidat komentář

Atalera
27.06.2023 5 z 5

Skvělé. Konečně knížka která mění život. Smysl mají i praktická cvičení "experimenty", které vás donutí to opravdu pořádně promyslet a procítit.

slamenka
08.02.2021 4 z 5

Skvěle napsaná kniha pro ženy, které se chtějí najít a pochopit. Vše je napsáno hezky srozumitelně, dost jsem si z knihy odnesla, i když některé části jsem projela rychle, jiné zase dopodrobna. Popisuje archetypy ženy, jak s nimi pracovat a mě nejvíc zaujala práce s emocemi. V knize je dost experimentů a úkoly, které já teda nedělala, ani mantry mě moc neoslovily. Komplexní průvodce pro ženu.


anansie
02.02.2021 4 z 5

Praktická, svépomocná kniha pro práci se sebou. Je napsána velmi srozumitelně a vystihuje hlavní body, na které je vhodné se zaměřit jako např. projekce na druhé, vztek, strach, potlačená vnitřní síla, intuice. Kniha obsahuje i spoustu praktických cvičení a experimentů, což mě osobně vůbec nebaví, ale pro někoho to může být třeba přínosné. Rozhodně je ale kniha výborným průvodcem pro ženy, ať už k objevení či udržení své sebehodnoty nebo uvědomění si hlavních příčin negativně prožívaných emocí, které jsou nicméně součástí našeho ženství. Jejich zvědomění a přijetí je podmínkou k celistvosti a tato kniha je vhodným průvodcem do začátku této celoživotní cesty.

lidunka1
22.09.2020 5 z 5

Pro mě kniha velmi podnětná a potřebná. Zpracovává ženské archetypy a obsahuje praktická cvičení a úkoly.

Štítky knihy

ženy pro ženy spiritualita rozvoj osobnosti, osobní rozvoj

Autorovy knížky

Sabine Groth
německá, 1966
2020  84%Cesta hrdinky