Cesta dozrievania - Z duchovních denníkov Alície Lenzewskej

Cesta dozrievania - Z duchovních denníkov Alície Lenzewskej https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/488795/bmid_cesta-dozrievania-z-duchovnich-denn-lxT-488795.jpg 5 2 1

Vybrané úryvky duchovních rad a poučení, které dával Ježíš Alici Lenczewské při jejich mystických setkáních. Alice Lenczewská tato slova zaznamenala ve dvou denících: Świadectwo (Svědectví) a Slowo pouczenia (Slovo poučení).

Přidat komentář

Žuch34
24.01.2022 5 z 5

Velice přehledně sestavený text Ježíšových myšlenek v deseti krátkých kapitolách (O modlitbě, eucharistii, odevzdanosti, duchovním dětství, božím vedení, zpovědi, projevech lásky, čisté lásce, duchovním boji a modlitbě růžence) a mnoha subkapitolkách a poměrně rozsáhlý úvod o životě Alice Lenczewské. Mnohé myšlenky jsou v českém prostředí známé z překladů ukázek ze "Svědectví", "Slova poučení" a některých dalších zápisků Alice Lenczewské z olomouckého časopisu Světlo, kde vycházejí úryvky z těchto děl na pokračování.
Po prvním přečtení mě teď čeká pomalé, podrobné znovupročítání, neboť tyto myšlenky je třeba pustit do srdce a pokud možno uvádět do každodenní praxe.

Autorovy další knížky

2015  100%Od neviery k plnosti pravdy
2017  100%Cesta dozrievania - Z duchovních denníkov Alície Lenzewskej
2024  100%Ti naši v nebi

Kniha Cesta dozrievania - Z duchovních denníkov Alície Lenzewskej je v

Přečtených2x
Doporučených1x