Cesta bez návratu

Cesta bez návratu https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/126667/cesta-bez-navratu-126667.jpg 2 5 3

Tato "magnetka" je vlastně jakousi literaturou faktu. Líčí poválečný život Pavla Tygrida, člověka v té době zcela neznámého, nezajímavého. Popisuje jeho životní cestu od A do Z, tedy až do okamžiku, kdy jako agent zahraniční rozvědky prchá do Západního Německa, v r. 1948 se zapojuje při vzniku rádia Svobodná Evropa.

Přidat komentář

Hobo
25.10.2020 2 z 5

Opravdu obtížně čitelné, fakta však celkem zajímavá.

Pavelpi
21.08.2019 2 z 5

Souhlasím s mým kolegou Ronym.Kniha není moc zajímavá,ale hlavně je pravda,že řada lidí někoho hrozně prosazuje a obdivuje a o těch lidech vůbec nic neví.Věří bezmezně propagandě na internetu a když se pak něco provalí,snaží se rychle přešaltovat na někoho dalšího.Myslím,že tyto knihy mají svůj význam a měly by se také číst,abychom mohli daného člověka objektivně posuzovat.


ronyjihlava
23.06.2012 1 z 5

Ačkoli jsem sám knihu vložil do databáze a přidal krátký popisek, přesto ji hodnotím jako velice slabou. Nebo spíše málo zajímavou. Jde o knihu faktů. Nicméně ji mohu klidně doporučit všem těm, kteří bezhlavě obdivují lidi, kteří proti někomu nebo něčemu bojovali. A vlastně o těchto lidech nic nevědí .....