Celý život v jednom šiku

Celý život v jednom šiku https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/343439/bmid_cely-zivot-v-jednom-siku-ioQ-343439.jpg 3 3 3

Titul nové knihy armádního generála Miroslava Vacka charakterizuje autora samého. Poslední ministr národní obrany ČSSR a první ministr národní obrany ČSFR zůstává v jednom šiku i nadále. Kniha je poutavým pohledem na vývoj Československé lidové armády a posléze Armády ČR a také mimořádně čtivou zasvěcenou analýzou vojensko-politické situace v Evropě i ve světě. Součástí knihy je tříhodinové DVD s dokumentárními filmy Československého armádního filmu včetně záznamu vojenské přehlídky v květnu 1985 a vystoupení armádních svičenců na spartakiádě v Praze v roce 1985.... celý text

Přidat komentář

Argos
15.09.2020 2 z 5

Je jasné, že Vacek nebude pět chválu na polistopadový režim, to by musel popřít vše co kdy dělal od mládí. A je to dobře. Lepší přesvědčený komunista než překabátěný novodobý kariérista a demokrat. Kniha však patří ke slabším dílům autora.

Vydra57
20.01.2020

Bože, když jednou někdo socialisticky zezelená, tak je to invalidizující. Člověk musí vyzobávat drobky smysluplných informací - zaujala mě realita zbraní ohrožujících geologicky aktivní zóny na planetě. Dost hrůza.


ondrej.b
27.12.2017 2 z 5

Poněkud mě to zklamalo. Pan (soudruh) generál má jistě celkem trefné názory na současné poměry, ale jinak je z toho cítit, že socialismus má v sobě nadobro zakořeněný a vláda jedné strany je pro něj i dnes tím nejlepším, co mohl zažít.

Kniha Celý život v jednom šiku je v

Přečtených5x