Čarovné pohádky

Čarovné pohádky https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/524117/bmid_carovne-pohadky-652699198e087.jpg 4 3 1

V této okouzlující sbírce pohádek se vám otevře svět plný magie. Vydejte se do dalekých krajů prodchnutých tajemstvím a kouzly a ztraťte se v příbězích, jejichž hrdinové a hrdinky zažívají velká dobrodružství, potkávají fantastické postavy i mocné kouzelníky a plní si svá přání. Překrásně ilustrovaná pohádková kniha, která přináší čarovné příběhy z celého světa. Najdete tu příběhy ze Severní i Jižní Ameriky, Evropy, západní Afriky, Asie i Oceánie.... celý text

Literatura světová Pohádky
Vydáno: , Albatros (ČR)
Originální název:

Enchanted tales , 2023


více info...

Přidat komentář

terryaknihy
30.10.2023 3 z 5

Knížka v sobě ukrývá několik pohádek z různých koutů světa a je po grafické stránce jak venku, tak uvnitř nádherná. Paradoxně asi nejvíce se mi líbila pohádka z Česka, jelikož v sobě měla to, co má většina našich pohádek, a to je dobrosrdečnost.
Co však bohužel nemůžu opomenou a musím zmínit je fakt, že mě obrovsky zklamaly chyby v textu. Asi bych je tolik neregistrovala, kdybych dceři nepředčítala nahlas, ale takhle mě to hrozně štvalo. Kdyby se jednalo o i/y, tak to mi tak nevadí, ale když chybí písmena a někdy i slova, ztrácí to pak to hezké kouzlo plynulého předčítání.
Bylo ale příjemné nakouknout do pohádek z různých koutů světa, což jsme si s dcerou moc užily. Pohádky jsou krátké, takže ideální na čtení před spaním. Knížka je lehoučká a stránky mi přišly i trochu pevnější, že by mohly vydržet otáčení od vašich malých ratolestí :).

Štítky knihy

pohádky

Autorovy knížky

Laura Sampson
francouzská
2023  73%Čarovné pohádky

Kniha Čarovné pohádky je v

Přečtených3x
Knihotéce1x