Bruce Willis: Poslední skaut

Bruce Willis: Poslední skaut https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/121032/bruce-willis-posledni-skaut-121032.jpg 4 19 9

Měsíční svit, Smrtonosná past, Poslední skaut, Pulp Fiction – Historky z podsvětí, Armageddon, Můj soused zabiják, Sin City – město hříchu nebo třeba Šestý smysl – to vše jsou filmy, ve kterých zazářil jeden z nejoblíbenějších amerických herců Bruce Willis. Jeho profesní i životní vzestupy a pády mapuje biografie doplněná fotografiemi.... celý text

Přidat komentář

katynka78
15.04.2023 5 z 5

Pro mě je Bruce Willis hercem číslo jedna. Miluju jeho styl hraní, jeho pohled, jeho drážky kolem úst, které se umí krásně usmát a nebo udělat takový zvláštní úšklebek, který je pro něj jako herce charakteristický.
Miluju ho ve Smrtonosné pasti, v Armageddonu, v Šestém smyslu, v Posledním skautovi, prostě ve všem. Jeho charisma je neskutečné a to i dnes, kdy je mu už hodně přes šedesát.
Mrzí mě jeho nemoc a právě proto jsem si tuto knihu koupila na Databázi, abych jako správná fanynka měla doma o něm knížku.
A byla výborně napsaná. Spousta hlášek, ale i přiznání, že ani můj idol není bez chyb. Moc se mi líbila a jsem ráda, že ji mám.

Drž se, náš Poslední skaute Měsíčního svitu, kde je Armageddon a Poslední zůstává se Šestým smyslem je to proto, že je Vyvolený, který dostane Druhou šanci a překoná každou Smrtonosnou past. Na dostřel bylo 12 opic, které měly Pulp Fiction: Historky z podsvětí i Schůzku na slepo. Zjistilo se, že Smrt jí sluší a to když má Vražedné myšlenky s Mým sousedem zabijákem. Bohužel Hartova válka vyvolala Slzy slunce.

cleopatra11
24.12.2020 4 z 5

Zajímavé informace ze života mojeho oblíbeného herce.


goofinkaa
29.05.2019

celkom pekne napisana kniha, zaujimave fakty zo zivota, rychlo sa cita :)

schizmo
21.03.2019 3 z 5

Na to, že tohle byla původně závěrečná vysokoškolská práce, tak dobrý, ale u fanoušků filmu lačných po detailech, to úplně neobstojí. Jakožto budoucí absolvent akademické půdy bych si nedělal starosti s nějakou čtivostí, ale autorovi se to povedlo až šokujícím způsobem. Kniha je psaná tak zvláštně stroze a povrchně, že se to louská vyloženě samo a je to čtení maximálně tak na víkend. Je to v podstatě klouzačka po samých highlightech, takže nějaké detaily, drby a bulvár rozhodně nečekejte - pokud máte třeba rádi Biskindův styl, tak tohle je úplný opak. Kniha se čte fakt parádně, ale určitě mi chybí pořádná hloubka...

Opatov
11.09.2018 5 z 5

Bruce mel uz od zacatku kliku. To ale nemeni nic na tom, ze jeho role jsou nezapomenutelne. Krasny zivotopis. Doporucuji.

doktorking
12.09.2017 4 z 5

Další vynikající biografie doplněná skvělými fotkami o jednom z nejlepších herců součastnosti.Bruce Willis další bourák Hollywoodu který se z ničeho katapultoval svým výkonem mezi top herce.Kniha je napsaná perfektním slangem takže se skvěle čte.A i když Willis v dnešní době stejně jako většina jeho kolegu kazí svuj kultovní status i v rolích které sou opravdu sr....nikdy člověk nezapomene jeho karierní start v dnes už usměvném Měsíčním svitu peckou Poslední skaut nebo jako legendu Johna McCLANA kterou já osobně řadím mezi svoje top akční postavy.Pochvala též patří i Alexeji Pyškovi bez jeho dabingu si Willise vubec už neumím představit.

pálka1
27.02.2017 5 z 5

Bruce Willis byl vždycky můj nejoblíbenější herec,je to prostě POSLEDNÍ SKAUT.

Littlewheat
12.01.2017 4 z 5

Bruce Willis je herec, kterého můžu, a tak jsem se velmi rád dozvěděl něco dalšího z jeho osobního života. Čtivé a zajímavé. Fandům Posledího skauta rozhodně doporučuji.

Peter.Melon
10.06.2014 5 z 5

Vcelku dobrá kniha či životopis,chcete-li.Je zde hodně informací o Bruci Willisovi a také zde nechybí jeho filmografie a barevné fotografie,které tuto knihu vcelku dobře doplnují.

Štítky knihy

herci

Autorovy knížky

Imrich Rešeta
slovenská
2012  81%Bruce Willis: Poslední skaut

Kniha Bruce Willis: Poslední skaut je v

Právě čtených1x
Přečtených21x
Čtenářské výzvě2x
Knihotéce12x
Chystám se číst4x
Chci si koupit3x
dalších seznamech2x