Bratrstvo sedmé brány I.

Bratrstvo sedmé brány I. https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/419469/bratrstvo-sedme-brany-i-Nrk-419469.jpg 1 1 1

Království Dann bojuje o přežití. Vládci sousedních zemí se rozhodli vyplenit jeho bohatství a rozervat zemi na kusy. Na pozadí těchto bouřlivých událostí se rodí hrdinové. Král, který obětuje život při obraně své země, princ, který hledá svou záhadně zmizelou sestru, nebo mladík, který se rozhodl pokračovat ve stopách svého otce. Sledujte osudy králů, šlechticů, mágů, obyvatel měst i venkova, zmítané událostmi plnými bojů, intrik, magie, lásky a naděje.... celý text

Přidat komentář

trudoš
16.09.2019 1 z 5

Tenhle titul byl na nejlepší cestě kolem mě prošumět. Naneštěstí jsem na zadní straně obálky narazil na pár údajů o autorovi a usoudil, že to přece musí být normální člověk (ročník 1965, malíř, grafik, fotograf a hudebník), a že kniha jistě skrývá obrovský potenciál, který jen zazdila obálka. A já budu ten, kdo jí udělá celosvětovou osvětu.
Chyba lávky. Bratrstvo sedmé brány nabízí tuctové vyprávění, které se často zasekne u nepodstatných scén, aby vzápětí několika větami shrnulo události ovlivňující život hrdinů i světa samotného. A kde třeba čekáte, že se s postavami bude ještě pracovat, tam najednou přijdou dvě tři mávnutí a jsou pod drnem, aniž by bylo jasné, k čemu že to všechno vlastně bylo. Nijak zajímavý příběh pak končí v tom nejpodstatnějším a na pokračování se můžeme těšit až v dalších, blíže nespecifikovaných dílech. Aneb „Jsem ve fantasy nováčkem a chci čtenáře přesvědčit, aby si na mě příště dávali pozor,“ v praxi. Škoda, protože hezký úmysl v tom na počátku bezesporu byl.

Autorovy další knížky

Petr Jánošík
česká, 1965
2018  80%Šupina pro štěstí a další podivuhodné příběhy
2011  20%Bratrstvo sedmé brány I.

Kniha Bratrstvo sedmé brány I. je v

Přečtených1x
Knihotéce1x