Boží Srdce je stále s vámi a neopouští vás!

Boží Srdce je stále s vámi a neopouští vás! https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/470671/bmid_bozi-srdce-je-stale-s-vami-a-neopou-xiY-470671.jpg 5 6 2

Palčivé otázky duchovního života odpovídají palčivé době. A konkrétní život je spojen s dobou. Otevíráme témata: církev a majetek, příležitosti ke ztišení a modlitbě, statečnost a věrohodnost, souvislosti dneška s tradicí.

Přidat komentář

archandelka
10.07.2021 5 z 5

Mám obrovskou výhodu, že autora znám osobně. Proto jsem se na jeho knihu těšila, i když jsem tušila, že to nebude nic jednoduchého. Michal Altrichter v sobě spojuje genialitu myšlenek s hlubokým vztahem k Bohu, který není jenom intelektuálně načtený, ale hluboce, osobně prožitý. A i když se zdá, že spolu jeho jednotlivé myšlenky nesouvisejí, pokud se zaměříme více na jejich jednotlivý obsah, než na celkovou propojenost, získáme perly, nad kterými se dá hodiny a hodiny meditovat.

Vojslava
25.06.2021 3 z 5

Dost zajímavých a podnětných myšlenek, ale přiznávám se, že bych nejspíš musela autora víc znát, vědět, co čte, jak přemýšlí, o spoustě věcí se s ním bavit... takto to byla spíše změť místy nesourodých poznámek, která mně osobně příliš smyslu nepřinesla. Nicméně kvůli slovním spojením Hořící Krev a Krásné Slovo stála četba za to.