Boží mlýny a my

Boží mlýny a my https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/464139/bozi-mlyny-a-myd24R4J-XpK-.jpg 5 6 7

Anotace je psaná na základě recenzí: Tato kniha psaná srdcem je malá, ale svým obsahem vydá za celou knihovnu. Je to pohlazení po duši, které určitě nebudete číst jen jednou. Nachází se v ní odpovědi na různé situace našeho bytí - čtenáři se k této knize neustále vrací, neboť v ní nacházejí stále nové a nové odpovědi na otázky ohledně své existence na této planetě, odpovědi na to, proč se nám stávají různé situace, které nedokážeme pochopit. Kniha je zajímavá, čtivá, inspiruje k zamyšlení nad pozemským bytím a pootevřenými vrátky umožňuje nahlédnout na opačnou stranu našich pozemských životů. Vede k pochopení různých situací, které se nám v životě dějí a někdy i k vyléčení díky pochopení naší duše. Možná i vám tento poutavý příběh našich věčných duší, který pomůže uspořádat vaše představy a dodá úžasnou lehkost bytí a naději, odpoví na otázky, které vás trápí a přinese uklidnění a jiný úhel pohledu na tento pozemský život.... celý text

Přidat komentář

majamaja887
29.01.2023 5 z 5

Po přečtení této knížky, psané srdcem, jsem pochopila proč je tak tenká. Je v ní napsáno tolik, že víc není potřeba. Je nádherně napsaná. Je malá velikostí, ale velká obsahem. Jedna z nejlepších knih, které máme v knihovně. Děkuji za ni. Oslovila mne, ale i všechny, kdo ji nejen v rodině četli. Děkuji, že jsem měla možnost nakouknout za oponu našeho bytí. Je zde hodně pravdy, moudra, ale hlavně lásky.

PetraBoo
27.01.2023 5 z 5

Knizecka se krasne cte. Nuti cloveka zastavit a popremyslet , popremyslet nad necim, co davno vi a nebo "tusi". Ale nepripousti si. Potrebujeme presne takova laskyplna "postouchnuti a nasmerovani". Kolikrat jsem od cteni zvedla oci s tim pocitem: "no joooo, to je ono, tak to citim". Dotek velkeho klidu a lasky pri cteni, nadhera. Dekuji


Alena321
20.01.2023 5 z 5

Právě jsem si už po několikáté přečetla tuto kníhu. Něco tak krásného a pravdivého jsem již dlouho nečetla. Děkuji za tuto láskyplnou a překrásnou knihu. Stále se k těmto řádkům vracím a čerpám nové a nové pochopení . Děkuji.

Eliška1974
11.02.2021

V této knize najdete řešení všech svých problémů... Stačí si ji přečíst, chvíli meditovat a vše je vyřešeno. Zkuste to ????????

Věrka14
29.01.2021 5 z 5

Kniha se čte jedním dechem. Ukáže člověku jiný úhel pohledu na život, proč se nám určité věci dějí i opakovaně. Uvědomíme si, co je v životě nejdůležitější a vše s klidem a láskou v srdci přijmeme. Vřele všem doporučuji.

Michaela1415
27.01.2021 5 z 5

Je to úžasná kniha plná neskutečné lásky, klidu a harmonie. Tolik něhy v písmenkách, které vás vymrští až do oblak. Pokud máte nějaká nezpracovaná témata, je tato kniha ta pravá, aby vás přivedla na správnou cestu k rozřešení určitých životních situací. Mne osobně sama autorka hodně pomohla na mé cestě životem, když jsem chtěla změnit věci kolem sebe. Protože vše začíná u nás sebe samých. S láskou a pokorou, které z této knihy úžasně dýchají, srší... Michaela Klímová

Alena321
27.01.2021 5 z 5

Děkuji za krásnou knížku, která je plná lásky a snahy lidem pomoci. Je to krásné pohlazení po duši. Moc mi pomohla v této těžší době. Děkuji, jsem moc ráda, že ji mám a podepisuji se pod každé slovo. Je vážně skvělá. Alena R.

Autorovy knížky

2020  100%Boží mlýny a my

Kniha Boží mlýny a my je v

Právě čtených2x
Přečtených6x
Doporučených5x