Bojoval jsem v řadách Wagnerovců: Osobní zpověď velitele ve Wagnerově armádě

Bojoval jsem v řadách Wagnerovců: Osobní zpověď velitele ve Wagnerově armádě https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/520323/bmid_bojoval-jsem-v-radach-wagnerovcu-os-aYi-520323.jpg 4 7 3

Jmenuji se Marat a doznávám se k tomu, že jsem dobrovolně odešel z ruské armády. Svého činu jsem ale vzápětí litoval. Po mnoha letech bloudění jsem ale nenašel nic, co by uživilo mou rodinu, proto jsem se zapletl s mafií, zabíjel a nakonec i propadl alkoholu. Život se se mnou nemazlil, a když jsem si sáhl na dno, rozhodl jsem se, že ani já se s ním mazlit nebudu.... celý text

Literatura světová Válečné Biografie a memoáry
Vydáno: , Alpress
Originální název:

Moi, Marat, ex-commandant de l'armée Wagner , 2022


více info...

Přidat komentář

Křovák
15.02.2024 3 z 5

Rusove, na rozdil od anglofonnich narodu, temer vubec nepisi vojenske autobiografie z modernich konfliktu. Tato kniha je vyjimkou potvrzujici pravidlo. Zajimava zpoved byvaleho prislusnika PMC Wagner se zapisky z Luhansku a Syrie. Wagner grupu popisuje takovou, jaka je.

denisa7430
15.01.2024 4 z 5

Neskutečně přínosná zpověď jednoho z Wagnerovců, co se nebojí jít proti proudu ruské propagandy. Kniha mi hodně otevřela oči.


crossandra
16.10.2023 4 z 5

Velmi aktuální téma. Pomůže k pochopení ruské reality i mentality. Rozhodně nečekejte propagandu. Ztotožnit se s profesionálním vojákem je pro mě nemožné: zatrpklost, hrdost, beznaděj, pochybnosti, překonávání pudu sebezáchovy... Syrovou a otevřenou osobní zpověď přímého účastníka ruských vojenských operací, které nejsou z kategorie "pro pamětníky", mohu každopádně doporučit jako poutavé a poučné čtení.

Štítky knihy

paramilitantní jednotky

Autorovy knížky

Marat Gabidullin
ruská, 1967
2023  71%Bojoval jsem v řadách Wagnerovců: Osobní zpověď velitele ve Wagnerově armádě

Kniha Bojoval jsem v řadách Wagnerovců: Osobní zpověď velitele ve Wagnerově armádě je v

Přečtených12x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených1x
Knihotéce25x
Chystám se číst14x
Chci si koupit3x