Bod zlomu

Bod zlomu https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/422921/bmid_bod-zlomu-Sik-422921.jpg 2 8 4

Přesně ve stylu SAS: Překonej bod zlomu, překonej sám sebe. Bod zlomu. Chvíle, kdy jste u konce s dechem, na dně svých sil či paralyzováni strachem. Okamžik, kdy zjistíte, kdo skutečně jste… Ollie Ollerton, bývalý elitní voják, prožil ve své kariéře nespočet bodů zlomu. Ať už při výběru do SAS, na misích a bojištích či jako alkoholik na dně lahve. Tato kniha je jeho osobitou výpovědí, nabitou vzpomínkami i těmi nejneuvěřitelnějšími historkami. Jedinečný je však její přesah do civilního života, kdy Ollie předává své zkušenosti, jak právě ony body zlomu překonat.... celý text

Literatura světová Biografie a memoáry Vojenství
Vydáno: , CPress
Originální název:

Break Point: SAS: Who Dares Wins Host's Incredible True Story , 2019


více info...

Přidat komentář

3065
18.12.2020 odpad!

Autor nikdy v SAS nesloužil ... pouze se takto tváří

Venda32
28.09.2020 1 z 5

Souhlasím s Křovákovým hodnocením níže. Odpad nedávám jen z úcty ke knihám.


Křovák
14.09.2020 1 z 5

Trochu nuda pokud hledate neco o SBS. Chlapik mel podivne detstvi, kde mu asi davali prilis volnosti, pote slouzil vlasti a chlastal, pak uz jen chlastal. Kniha je spise reklamou na jeho firmu a TV show, kde ucinkoval. Mizerny preklad delany vojenskym neznalkem a rada pravopisnych chyb tomu nepridaly.

martin9706
30.04.2020 4 z 5

Kniha vypráví příběh profesionálního vojáka, který měl celý život trochu problémy sám se sebou a s tím, jak žít svůj život. Kniha nás provází přes jeho dětství, službu v elitní vojenské jednotce, dělání bodyguarda v Iráku a následně pak v založení vlastní zážitkové agentury.

Upřímně, je to čtivé, někdy to pobaví, ale autor byl jistě minimálně po velkou část svého života prostě problémová osoba, která jde spoustě potíží naproti. Někdy je to k neuvěření, jaké zážitky se mu stávají, nicméně velkou část knihy mi ho bylo prostě líto, za to, že se honí a ani neví za čím. Kniha je fajn, určitě se do ní bez problémů začtete a rychle ji prolítnete, nicméně nějakého poučení jsem se nedočkal. Příjemná oddechovka, pro někoho se zájmem o službu ve speciálních jednotkách to může být i motivující.

Autorovy knížky

Ollie Ollerton (p)
anglická, 1972
2019  48%Bod zlomu

Kniha Bod zlomu je v

Právě čtených1x
Přečtených12x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce20x
Chystám se číst6x
Chci si koupit2x