Blackout: Co dělat, když nastane

Blackout: Co dělat, když nastane https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/535094/mid_blackout-co-delat-kdyz-nastane-660282945bba3.png 4 3 3

Předpokládá se, že blackout dříve či později zasáhne ve větším i Českou republiku, a jako obvykle je výhodnější být připraven než čelit problému bez plánu a znalostí. Brožurka přináší stručné a praktické shrnutí, co při blackoutu dělat ihned, co stihnout do první noci a následující dny.

Přidat komentář

PetrCepek
16.04.2024 5 z 5

Patřím do klubu nenapravitelných optimistů, a proto mám tendenci rizika typu blackoutu podceňovat. Takže je moc dobře, když mě někdo přiměje k zamyšlení, co bych dělal kdyby... a dokonce mně minimalistickým způsobem poradí, na co bych měl zaměřit. Takže díky, ale raději ať se žádný veleprůser nekoná.

Zetuška
11.04.2024 2 z 5

Lepší shrnutí a praktičtější vhled na tuto situaci, se mi jeví v knize: Jak přežít násilný útok (Andor Šándor), v jedné z její kapitol. Skutečnost pokud toto opravdu nastane bude ještě horší a tyto "obecnosti" tomu moc nepomohou..


iceVS
26.03.2024 5 z 5

Tohle téma mě poměrně dost zajímá, nicméně mám takové tušení, že jako osobní řešení v případě velké katastrofy bych viděla "jeden ostrý" a nebo pevný provaz...

Štítky knihy

příručky blackout, výpadek proudu krizové situace přežití

Kniha Blackout: Co dělat, když nastane je v

Přečtených3x
Chci si koupit1x