Bjukitchen

Bjukitchen https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/276916/bmid_bjukitchen-eMd-276916.jpg 4 14 7

Kniha o vaření, jídle a strhující radosti. Bjukitchen inspiruje a nabádá k tomu, abychom jedli doma, spolu, aby nás vaření bavilo a přinášelo nám radost.

Přidat komentář

attila1
14.06.2022 5 z 5

Tak tohle je krása. Moc hezké zpravování a krásné fotografie. Potěšili mě recepty na saláty a kaše.

katka9892
06.11.2019 5 z 5

Skvělé recepty, vše výborně jednoduše vysvětleno, krásné designové zpracování


Luciiis
12.03.2019 4 z 5

Skvělý mix receptů: moderní recepty, ale i tipy à la maminčina (babiččina) kuchyně.
Ocenila jsem inspiraci na neotřelé salátové mísy, ovesné kaše na spoustu nevídaných (i slaných) způsobů a zároveň byla ráda za pár vychytávek k vaření a pečení obecně (ztracená vejce- konečně se povedla!).
Osobně mám ráda kuchařky, kde je každý recept uveden malým příběhem. Mám pak o to větší chuť vyzkoušet si vše na vlastní chuťové buňky :) A tady je mini příběhů spousta, krása.

Vladus9
12.08.2018 2 z 5

Tuto kucharku oceni prevazne ti hipsteri v sustakove barevne bunde po mame z osmdesatek. Ke cteni v lifestalovem byte na Letne si date sojove latecko do hrnecku po babicce a postnete svou aktualni chvilku na instac. Ne, tohle mi nesedlo. Pri prohlizeni teto knihy jsem si pripadala dost nepatricne, tak jako mainstreamove. A asi u toho i zustanu.

Marčullkas
26.12.2017 5 z 5

Recepty jsou pro mě srozumitelně napsané

hvozdik
14.08.2017 1 z 5

Bjukitchen budou zbožňovat všichni, kteří chodí se svými insta přáteli na brunch, pak si zaskočí na farmářský trh pro pravý pórek a obden si vyfotí (i vypijí) kafe v dobrých bistrech a mile působících kavárnách, kde má každá položka menu svůj originální příběh a kde je základem podomácku namazaný chléb s pažitkou a samozřejmě čerstvá káva na mlýnku. Bjukitchen je zkrátka obrazem doby. Obrazem celé komunity foodblogerů a foodznalců, lifestylistů a milovníků jakéhosi farmářského snu o proutěném košíku.
Nechci aby tento komentář vyzněl příliš negativně, ale nejspíš už je to jistá alergie na všechnu tu zaručeně domácí okurkovou limonádu a všechnu tu lifestylovou plytkou pózu. Přesto se snažím věřit, že Bjukitchen je autentická. Vzor pro ty, kteří sní o spontánní lifestylové pohodě a originalitě. Bjukitchen působí jako holka, co žije mezi trhem na Jiřáku a vymazlenou kuchyní s hezkými talíři, pořádá brunche, je svá a rozepisuje se o ovesných kaších na dvaceti (možná více) stránkách. Po prvních dvou receptech se už pak stačí dívat pouze na fotky. V jedné rozvařená meruňka, v druhé pepř, bluma atd. a už netřeba číst, že pokaždé uvaříme kaši. Oceňuji několik receptů na dezerty a propasírovanou papriku do guláše. Ale upřímně od dobré kuchařky, ke které se budu ráda vracet kvůli receptům a ne kvůli snění o životním stylu, bych čekala trochu víc. U receptu na míchaná vajíčka, která umí i kluci na základní škole, mě napadlo, jestli je vážně někdo, kdo se při přípravě tohoto pokrmu podívá do Bjukitchen na ingredience a postup. I když v podání Bjukitchen dostává i stokrát ozkoušené míchané vejce obdivuhodnější rozměr a o to tu asi jde.

catine
06.06.2016 5 z 5

Jednoznačně nejlepší kuchařka, co jsem kdy četla, skvělé recepty, komentáře, fotky, prostě všechno.

Autorovy další knížky

2015  76%Bjukitchen
2017  80%Bjukitchen Snídaně

Kniha Bjukitchen je v

Přečtených18x
Čtenářské výzvě3x
Knihotéce14x
Chystám se číst7x
Chci si koupit10x