Bitcoin: Návrat zdravých peněz

Bitcoin: Návrat zdravých peněz https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/522576/bmid_bitcoin-navrat-zdravych-penez-5Id-522576.jpg 4 3 2

Josef Tětek - Bitcoin: Návrat zdravých peněz. Eseje o bitcoinizaci života, společnosti a světa Braiins Publishing, 2023.

Přidat komentář

Zlord Antiježíš
28.09.2023 5 z 5

Kniha pro začátečníky, stejně jako pro ostřílené Bitcoinové OG´s. Pro ty co přečetli Odluku peněz od státu, i pro ty, kteří Odluku nečetli. Jde o soubor volně provázaných a volně na sebe navazujících esejů zabývajících se příčinami a důsledky fungování našeho světa kde hrají peníze nezbytnou roli. Autor se zamýšlí nad problémy a možnostmi jejich řešení, které nám nabízí zdravé peníze.
Psáno velmi čtivou a poutavou formou, doplněné nejslavnějšími meme v jednotném provedení a s úchvatně stylovou obálkou. Jsem nadšen po všech stránkách.

Luca.321
14.09.2023 5 z 5

Na další knihu od Pepy Tětka jsem se velmi těšila a pořídila si ji hned při první příležitosti - na Chaincampu v Ostravě, a to včetně věnování.

Jak již název napovídá, kniha se věnuje tématu bitcoinu ve smyslu peněz, jeho získávání, uchovávání a použití. Je složená z dříve publikovaných článků v Bitcoin Magazine, BTC Times a alza.cz.
Celkem je kniha rozdělena do tří hlavních kapitol, které sledují bitcoin z různých pohledů. Velmi se mi líbily klasické memes přetvořené do černobílé kresby.

Bitcoin: Návrat zdravých peněz doporučuji nejen všem bitcoinerů, ale také lidem, kteří se zajímají o peníze, tedy o jejich minulost, přítomnost a velmi pravděpodobnou budoucnost.


Autorovy další knížky

2021  85%Nepřátelé státu: Přátelé svobody
2021  90%Bitcoin: Odluka peněz od státu
2023  87%Bitcoin: Návrat zdravých peněz

Kniha Bitcoin: Návrat zdravých peněz je v

Právě čtených1x
Přečtených5x
Knihotéce2x
Chystám se číst5x
Chci si koupit2x