Biozahradničení

Biozahradničení https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/273668/bmid_biozahradniceni-esp-273668.jpg 3 7 3

Praktická příručka uvádí základní know-how pro všechny, kteří se rozhodli věnovat biologickému způsobu pěstování. Krok za krok ukazuje, jak se ze zahrady stane biozahrada, tedy jak bez chemických prostředků, umělých hnojiv a jiných toxických látek vypěstovat zdravou zeleninu a ovoce. Samostatné části knihy jsou věnované zeleninové, ovocné a bylinkové zahradě, a každá z nich je rozdělená podle ročních období na jaro, léto a podzim. Kniha je doplněná řadou názorných fotografií a obrázků, nechybí ani přehled doporučených odrůd nebo dobré rady na skladování a konzervování úrody.... celý text

Literatura naučná Zahrada
Vydáno: , Knižní klub
Originální název:

Biogärtnern für Selbstversorger


více info...

Přidat komentář

jprst
11.05.2020 2 z 5

Další z mnoha příruček, které z podstatné části nepřinášejí nic nového, jen opakují již dříve ověřené a praktikované zkušenosti. I když uznávám, že je po grafické stránce udělána lákavě.

Greenfingers
29.04.2020 5 z 5

Na této knížce jsem si potvrdil, že většina postupů, které uplatňuji na své zahradě, je v souladu s praktikami zde popisovanými.
Za což jsem samozřejmě rád.


zelena_zabicka
14.02.2019 2 z 5

Krásně udělaná knížka, ale taková o ovšem a o ničem. Pro začátečníka málo - pro pokročilého nic nového. Velké množství témat, ale často jen tak naťuknuté. Kapitoly působí nekompletně - častokrát jsem otočila stránku s očekáváním, že se dočtu o daném tématu víc a tam už začala kapitola jiná. Nakonec jsem knížku už jen tak doprolistovala a nedočetla. I když to prolistování za to stojí - je plná nádherných a nápaditých fotek. Grafika v tomto případě stojí vysoko nad obsahem.

Štítky knihy

bioprodukty, bioprodukce

Autorovy další knížky

Christel Rupp
německá
2016  69%Biozahradničení
2005  0%Ovocné stromy a keře