Beze slov - Co si o vás myslí druzí

Beze slov - Co si o vás myslí druzí https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/360168/mid_beze-slov-co-si-o-vas-mysli-druzi-OAd-360168.jpg 4 8 2

Dostanu práci, jakou chci? Získám partnera, po jakém toužím? A jaké je tajemství úspěšných lidí? Klíčem je VAŠE MYŠLENKA! Thorsten Havener ukazuje, jak myšlenkou můžete ovládat úspěchy v zaměstnání i v lásce. Ví, jak lidé fungují: 20 let zkušeností jako kouzelníka a baviče z něj dělá znalce pozorování a klamání. Dozvíte se, co ji druzí skutečně myslí a jak na ně od nynějška můžete lépe působit. Objevte pravidla řeči těla. Věděli jste, že několika gesty dokonce můžete ovlivnit i své vylučování hormonů? Jak podle mimiky poznáte „alfa zvíře“? Nebo proč ženy stojí o ošklivé psy? Staňte se tlumočníkem řeči těla. Naše tělo totiž nedokáže mlčet.... celý text

Přidat komentář

Vendula39
21.08.2023 4 z 5

V knize je obsaženo mnoho moudrých rad ohledně mezilidských vztahů. Běžnému člověku se snaží přiblížit své poznatky pomocí vlastních zkušeností. Za mně se jedná o super počtení od kterého jsem se nemohla odtrhnout.

hu_87
20.05.2019 4 z 5

V knize je obsaženo mnoho zajímavých informací a myšlenek, o kterých jsem třeba ještě neslyšela.
Tento pán je mistr v tom, co dělá a ví, o čem píše. Ač je těchto příruček na řeč těla nepřeberné množství, spousta z nich má něco do sebe. Tato knížka je jednou z nich.

Na konci knihy je kupříkladu uveden seznam 'znaků' a co z těchto znaků (rozuměj řeči těla) můžeme vyvozovat.

Mimojiné zde autor uvádí různé rady, jak např.se bránit zájmu člověka, o kterého my nemáme zájem - jak poznat z pohledu očí člověka, na jaké jméno přítele v tu chvíli myslí - užitečné rady do vztahů (ať už v rámci osobního života nebo ne) a i jak jednat s druhými. Dobré je, že nás autor často seznamuje ze situací z vlastních zkušeností v životě , a tím čtení dost usnadní.