Běhej se psem

Běhej se psem https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/375256/bmid_behej-se-psem-MrZ-375256.jpg 5 18 6

Kompletní průvodce světem společného běhání se psy - canicross, skijoring, bikejoring, dogtrekking, koloběžkování se psy a další Kniha představuje ucelený návod, který vás provede společným sportováním s vaším psem od štěněte až po první závody. Je určená pro všechny, kteří chtějí rekreačně sportovat s cílem zlepšit kondičku sobě i psovi, ale užitečné informace v ní najdou i ti, jejichž ambice sahají až k vrcholovým soutěžím. Kniha pokrývá zapřahání psů v celé jeho šíři a vybaví vás všemi potřebnými vědomostmi, abyste se mohli bezpečně a úspěšně věnovat jakémukoli odvětví tohoto krásného sportu. Šimon Cipro jezdí a běhá se psy v zápřahu více než 10 let. Úspěšně se účastní mezinárodních závodů, je mistrem České republiky a má stříbro a bronz z mistrovství Evropy. Věnuje se pořádání závodů a propagaci canicrossu, o kterém si myslí, že je to nejlepší způsob, jak zdvihnout psy i lidi z gauče. V posledních letech vede tréninky běhu se psem, které mu daly zkušenosti se všemi typy psů i výkonnostních kategorií běžců, které předává dál v této knize.... celý text

Přidat komentář

JSmerda
24.03.2023 5 z 5

Tuto knihu jsem si měl přečíst dřív, než jsme začali s canicrossem - vyvaroval bych se hodně chyb. Vřele doporučuji všem, kteří by rádi začali běhat se psem. Kniha je velmi poutavě a srozumitelně napsaná a informace jsou důležité jak pro "hobíky", tak i pro týmy s nejvyššími ambicemi.

Andina123
14.09.2021 5 z 5

Dobře se čte, poradí


hrebmi
06.07.2021 3 z 5

Komplexní základní informace od člověka, který dodal českému sportování se psy zásadní impuls. Díky mu za to!

cadic
19.01.2021

průvodce sporty se psem, plno tipů, rad a postřehů jak přistupovat k tréninku, vyživě atd. minimálně za jedno přečtení stojí :) pak zjistíte, že se k ní zase vracíte :)

wildprincess
24.06.2019 5 z 5

skvělý průvodce pro všechny, kteří chtějí se svým psem začít společný sport :)

Mijagi
18.05.2018 4 z 5

Pár nešetrných kroků a váš čtyřnohý parťák ztratí chuť do společného pohybu. Její znovunalezení je pak často neřešitelným problémem. Navzdory heslu, že praxe má větší přínos než teorie, doporučuji tedy tuto knihu všem, kteří chtějí se svým psem běhat a záleží jim na tom, aby radost panovala na obou koncích vodítka. Pro nováčky spousta rad, pro zkušené nejen shrnutí, ale také motivace vyběhnout. To vše od autora, který se v tomto sportu pohybuje několik let jako závodník, trenér a organizátor známých akcí.

Autorovy knížky

2017  94%Běhej se psem

Kniha Běhej se psem je v

Právě čtených2x
Přečtených24x
Čtenářské výzvě3x
Doporučených1x
Knihotéce8x
Chystám se číst9x
Chci si koupit4x