Bastien a jeho nečekaný příběh

Bastien a jeho nečekaný příběh https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/517500/bastien-a-jeho-necekany-pribehy358E-hxW-.jpeg 4 8 5

Kouzelný příběh o přátelství, věčném bojem dobra se zlem a magické síle příběhů. Tři mušketýři. Tak si říkali Bastien a jeho máma s tátou, známí spisovatelé. Pak Bastien o rodiče nečekaně přijde. V Paříži se navíc dějí divné věci - postupně jsou unášení významní spisovatelé. Dokáže Bastien za pomoci věrných přátel záhadu rozluštit?... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: ekniha , Bambook
Originální název:

The Unexpected Tale of Bastien Bonlivre , 2021


více info...

Přidat komentář

Varjohukka
19.09.2023 4 z 5

Příběh byl docela fajn, i když jsem během čtení měla pořád neodbytný pocit, že jsem něco podobného již párkrát četla. Pokračování si ale určitě ujít nenechám, protože jsem stále nedostala odpovědi na některé zásadní otázky.

evasmem
03.09.2023 4 z 5

Pěkný příběh o důležitosti přátelství, zasazený do poválečné Paříže. Každý z tří hlavních hrdinů má určitý svůj talent a minulost a navzájem se doplňují. Atmosféra sirotčince, knihkupectví, kavárny i celé zasněžené Paříže na vás dýchne. Občas neuškodí si pro potěšení duše přečíst dětskou knihu, obzvlášť s knihomolskou tematikou. :)


Knižní střípky
04.08.2023 4 z 5

4,5*

Všichni mladí hrdinové zde byli naprosto úžasní. Navíc zasazení příběhu do Paříže 20.let minulého století bylo skvělou volbou, díky které dostal příběh lehce melancholický nádech. Sychravé podzimní počasí a nešťastní sirotci, to je prostě kombinace, která nemůže nechat nikoho chladným. A když do toho přidáte ještě knižní a spisovatelské prostředí, šmrncnete to detektivní zápletkou, úspěch je u mě zaručen, a to nejsem cílovkou této knihy. Pevně věřím, že tento příběh určitě okouzlí i čtenáře, pro které je prioritně určen.

Celá recenze v záložkách recenzí od Knižní střípky.

Jaehyun
02.08.2023 5 z 5

Tohle byla hrozně fajn knížka a vypadá to, že by mohla mít pokračování. Pokud tomu tak bude, ráda si to přečtu.

sadlo
28.07.2023

Moc pěkně se kniha četla. Moc pěkně.

Autorovy knížky

Clare Povey
anglická
2023  83%Bastien a jeho nečekaný příběh

Kniha Bastien a jeho nečekaný příběh je v

Přečtených9x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených2x
Knihotéce4x
Chystám se číst5x
Chci si koupit4x
dalších seznamech1x