Básníci třetího tisíciletí 3
kniha od: Adam Mickiewicz, Vladimír Kostiha, Daniel Marcikán, Iva Vondrášková, Jarmila Krajánková, Petr Šulista, Jana Polcarová, Radka Devátá, Eva Tížková, Blanka Bartsch Forstová Radek Bičan, Pavlína Brašíková, Jitka Hadačová-Košťálová, Jiří Janáček, Ivana Knetlová, Martin Koreček, Zdeněk Kout, Jindřich Oleš, Věra Petrová, Jarmila Spáčilová, Monika Steinertová, Zdeňka Tomášková, Milan Vinarčík, Jan Přenosil, Marie Smolová, Janina Borowska, Vladimíra Antoňů, Soňa Čapková, Monika Hoňková, Jan Káňa, Marcela Kleinerová, Věra Kulišová, Karel Sikora, Jarmila Synková, Tereza Chlupáčková, Anna Vojtěchová, Tomáš Kunát, Radana Sladká, Miroslava Karásková & Jana Petrová...zobrazit vše
KoupitKoupit eknihu
Výběrový almanach české i polské poezie doplněné prózou v podobě povídek.
https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/257964/basnici-tretiho-tisicileti-3-SYI-257964.jpg 43Žánr | Poezie |
Vydáno | 2015, Alisa |
více informací... |
Komentáře (2)
Kniha Básníci třetího tisíciletí 3

Ani nevím jak se ke mně tato básnická kniha dostala,protože to není moje krevní skupina.No i přesto s určitými přestávkami jsem tuto knihu absolvoval ke zdárnému konci.Zde jsou básníci podle abecedy doplněné fotogrfiemi a ukázkami jejich tvorby.Moc se mi líbilo úvodní slovo paní Elišky Peroutkový : Psát básně to člověk v sobě sílu musí mít chtít na tom světě co bídné je pozměnit.Stále o svou myšlenku se prát nepřestat nikdy se zlem bojovat.;-Koho zajímá tento druh četby tak by neměl váhat.Doporučuji

Kniha plná skvělých básních, ale i těch slabších. Musím ocenit tvorbu paní Peroutkové a povídku V bunkru od Vladimíra Kostihy.
Doporučujeme