Babička 21. století

Babička 21. století https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/42019/babicka-stoleti-42019.jpg 4 5 2

Staňte se moderní babičkou! Zvládněte roli babičky v novém tisíciletí a staňte se tou nejlepší babičkou na světě. Dnešní moderní ženy po padesátce jsou často na vrcholu své kariéry. Žijí čilým společenským životem, sportují a cestují. Když se dozvědí, že se stanou babičkami, musí řešit otázky, jak zvládnout prvotní ""šok"", jak se srovnat s podivným jménem, které vnoučeti vybrali rodiče, jak zvládnout nové technologie krmení a přebalování, i jak se smířit s novými výchovnými metodami. Nejde o to, že by současné babičky svá vnoučátka neměly rády, ale zvládnout vše a zachovat si přitom zdravý rozum? Přečtěte si tuto fantastickou příručku!... celý text

Literatura světová Literatura naučná Rodina
Vydáno: , Fragment (ČR)
Originální název:

Grantastic ! , 2000


více info...

Přidat komentář

madem
03.11.2022 3 z 5

Čekala jsem vtipné pojednání. Moc vtipů však není. Tayk mi dost vadilo jmenování snach a jejich chyb. Nevím, jestli bych se chtěla dozvědět v knize, že moje tchyně si myslí, že jsem štěkna a podobně.
Ty body jsou moje závist za pozitivní příklady babiček. Jako dítě jsem jsem jí měla teď mému synovi moc chybí.

lenkaabooks
01.10.2016 3 z 5

Ani nevím, proč jsem po této knize sáhla. Babička nejsem a v dohledné době ani nebudu. Asi jsem jen čekala vtipné povídání. Podle této příručky je moderní babička ta, která má své koníčky, neplete se dětem do života, neudílí rady o výchově, s radostí vnoučata kdykoliv pohlídá a připraví jim zábavný program. No, tak uvidíme jak se své role jednou zhostím já :-)


Štítky knihy

rodinné vztahy senioři prarodiče babička pro babičku

Autorovy další knížky

Shirley Lowe
americká
2008  72%Babička 21. století
1997  52%Uloupená krása
1996  76%Hříšné rošády
2010  50%Čtyřlístek

Kniha Babička 21. století je v

Přečtených6x
Čtenářské výzvě2x
Knihotéce5x
Chystám se číst1x
Chci si koupit1x