Až sem to bylo dobrý

Až sem to bylo dobrý https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/353988/mid_az-sem-to-bylo-dobry-xyr-353988.jpg 2 4 3

Podnikatel osudem, vnitřním založením tulák J.D.Větrovský začal psát svůj příběh v rámci psychoterapie, jež mu měla pomoci zvládnout těžkou životní zkoušku. Vytvořil však výborně čtivý román, který má reálnou šanci oslovit široké publikum. Čtenář nejen ocení, že kniha je plná nečekaných zvratů, mimořádných situací a v neposlední řadě i silných milostných zápletek, ale zaujmou ho i autorovy osobité úvahy o smyslu života a naplnění vlastního osudu. Tato kniha je neobyčejná, je z rodu děl, které dovedou pobavit a zaujmout a zároveň napovědět, jak v současném cynickém světě nalézt klid a harmonii.... celý text

Romány
Vydáno: , Bondy
více info...

Přidat komentář

Danafantom
13.08.2020 5 z 5

Odvážná kniha :-)

orinka3
20.07.2018

Jestli to mělo pro autora nějaký význam, pak mu to přeju. Ale jaksi se to nedá moc číst, děj se přímo hrne kupředu a čtenář ani nemá šanci v tom tempu najít něco poutavého. Je to jen odvyprávěné jako zápis do deníku. Nic pro mě.


rottovat
07.01.2018 1 z 5

Mé hodnocení se netýká samotného děje, jelikož jsem přečetla pouhých 25 stran, z čehož se nedá příliš usuzovat. Jednu hvězdičku však dávám za mizernou korekturu, neboť najít na těch prvních 25 stranách již třetí gramatickou chybu hrubého kalibru, to je za mne neodpustitelné a bohužel mne to donutilo knihu odložit a nedočíst.

Štítky knihy

osudy lidí

Autorovy knížky

2017  40%Až sem to bylo dobrý

Kniha Až sem to bylo dobrý je v

Přečtených6x
Čtenářské výzvě1x
Chystám se číst3x
Chci si koupit2x