Australský ovčák

Australský ovčák https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/182682/australsky-ovcak-182682.jpg 5 12 2

O tomto plemeni toho u nás zatím mnoho nevyšlo, a proto jsme se rozhodli poskytnout českým, moravským a slovenských chovatelům knihu, která by byla co možná nejkomplexnějším a nejvýstižnějším zdrojem informací o těch psech. Těžko bychom mohli sáhnout po jiné knize než je právě All About Aussies: The Australian Shepherd From A To Z (Vše o australácích: Australský ovčák od A do Z).... celý text

Literatura naučná Příroda, zvířata
Vydáno: , Plot
Originální název:

The Australian Shepherd From A To Z


více info...

Přidat komentář

Kája_95
28.12.2020 4 z 5

Než jsem si toto plemeno pořídila, přečetla jsem si tuto knihu. Opravdu je to bible pro Australské ovčáky. Spoustu užitečných informací, jako například povaha, správné postavení psa, doporučení sportů pro toto plemeno. Za sebe mohu po necelých 2 letech, co AUO mám doma toto plemeno doporučit lidem, kteří mají dostatek času pro toto plemeno, je důležité, aby byl pejsek vybitý, má rád společnost svých páníčků, ale i ostatních lidí okolo svých páníčků. Děti miluje, kočky trochu prohání, ale když se nedíváte, tam spolu klidně leží u sebe, nebo se k sobě tulí.

terca-m
03.04.2015 5 z 5

Opravdová "bible" všech nadšenců pro toto úžásné plemeno. Kniha vás provede celým světem australských ovčáků skutečně od A do Z, obsahuje spoustu zajímavých informací a je doplněná pěknými fotografiemi. Knihu určitě doporučuji a myslím si, že pokud vás aussíci okouzlili, tak by vám tato kniha doma určitě neměla chybět.


Autorovy knížky

2013  90%Australský ovčák

Kniha Australský ovčák je v

Právě čtených1x
Přečtených16x
Doporučených1x
Knihotéce11x
Chystám se číst5x
Chci si koupit5x