Aura v každodenním životě

Aura v každodenním životě https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/38159/aura-v-kazdodennim-zivote-38159.jpg 3 5 2

Jak porozumět svému duchu i tělu, uchovat si zdraví a načerpat energii… V dnešní době už nejspíš vůbec nikdo – snad kromě nejzarytějších materialistů - nepochybuje o tom, že mimo svět materiální, hmatatelný a viditelný existuje také svět duchovní. Na ten svět si sice sáhnout nemůžeme, ale proto to ještě neznamená, že neexistuje. Naopak. Je stejně skutečný, s vlastními pravidly a zákonitostmi, jako ten, který známe. A právě tak skutečný je i energetický obal lidského těla: aura. Na tu kromě energetických polí působí i duchovní bytosti, s nimiž nás tahle knížka naučí komunikovat. Dočteme se, jak si vylepšit kondici a zdraví, co si oblékat, proč nekouřit, jak meditovat, co jíst, jak zdravě spát a vůbec, jak vyrovnaně, šťastně a plně žít. Naučíme se lépe porozumět svému vlastnímu tělu i duši. Kdo z nás to v dnešním světě nemá zapotřebí?... celý text

Přidat komentář

Nik97
20.01.2021 2 z 5

Kniha je zajímavá a rozebírá mnohé nové, co se jen tak v jiných knihách nedočteme. Přesto si myslím, že na ni musí přijít "správný čas rozvinutého vědomí," protože dřív bych si určitě nedokázala tohle čtení vzít k srdci, něco brát s nadhledem a něco pomalu zkousnout, začíst se. Nejvíc mi vadily pasáže o černé magii a zlých stvoření, protože se mi úplně nelíbí to pojmenování a občas se to mlelo stále dokola - posléze jsem to přeskakovala a četla jen to, co mi bylo líp uchopitelné.

nanynka988
29.01.2016 4 z 5

Kniha mi přinesla mnoho nových zajímavých poznat. Četla se mi velmi dobře, i když některé pasáže se mi zdály zbytečně probírané několikrát zvláště ke konci knihy. Od knihy jsem sice očekávala trochu jiné informace, přesto ji hodnotím jako inspirující.


Autorovy další knížky

2004  40%Aura - brána k duši
2013  50%Myšlenka - mocná síla
2005  52%Aura v každodenním životě
2006  60%Aura v každodenním životě 2
2006  40%Vztahy v zrcadle aury

Kniha Aura v každodenním životě je v

Přečtených11x
Knihotéce8x
Chystám se číst1x
Chci si koupit1x