Atlas ohrožených živočichů

Atlas ohrožených živočichů https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/148672/atlas-ohrozenych-ziv-148672.png 5 4 2

Tato kniha umožní čtenáři porozumět, jak jsou některé druhy živočichů ohroženy a co může zpomalit nebo zastavit jejich vymírání.Ukazuje také řešení a cesty k nápravě. (Mnoho obrázků zvířat a map jednotlivých oblastí světa).

Literatura naučná Příroda, zvířata
Vydáno: , Nakladatelský dům OP
Originální název:

Atlas of endangered animals , 1991


více info...

Přidat komentář

Filomena1961
14.01.2023 4 z 5

Mám vnučku, která miluje zvířata a setkávám se s dětmi, které jsou na tom stejně a v nich je naděje, že tato generace až vyroste bude k naší planetě ohleduplnější. Vytáhla jsem z knihovny atlas a společně jsme si ho prohlíželi, je opatřený mapami, kde jsou zaznamenány výskyty zvířat a má bohatou obrazovou přílohu. Všichni si uvědomujeme, že naše krásná planeta může existovat bez nás, ale opačně to nejde, a proto je nejvyšší čas pro ni něco udělat, každý podle svých možností. Pro děti - krásná kniha k poučení i k získání a upevňování vztahu s přírodou.

Luigi1
10.05.2020 5 z 5

Tato kniha ukazuje smutný pohled na živočichy kteří díky člověčí chamtivosti vymírají.Je smutný,že člověk by to mohl napravit,ale zisk je zisk.Naše děti a vnoučata některé druhy opravdu uvidí jen na OBRÁZKU.Smutný konec Fauny a Flofy.


Autorovy další knížky

1995  95%Atlas ohrožených živočichů
1995  0%Atlas ohrožených oblastí

Kniha Atlas ohrožených živočichů je v

Přečtených4x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených1x
Knihotéce5x