Astrologie pro začátečníky

Astrologie pro začátečníky https://www.databazeknih.cz/img/books/31_/318275/bmid_astrologie-pro-zacatecniky-EHa-318275.jpg 3 2 1

Jak vytvořit jednoduchý horoskop PhDr. Olga Krumlovská přichází s knihou základů astrologie pro začátečníky. Je psána velmi srozumitelným způsobem, aby se v ní dokázal zorientovat i člověk, který o astrologii nic neví. Je to návod, jak si udělat zjednodušený horoskop, vyhodnotit vztahy partnerské, rodinné i na pracovišti. Čtenáři pochopí a dokážou určit základní tři pilíře astrologie, kterými je postavení Slunce, Měsíce a dozví se, co je to Ascendent. Nejdůležitější součástí knihy je výpočet úplňků a novoluní a vyhodnocení, jak budou na jednotlivé lidi působit. Ne každý úplněk a ne každé novoluní má totiž stejný vliv. Někdy škodí, v jiném postavení může naopak hodně prospět. Kniha přináší naprosté základy astrologie, na které budou navazovat další náročnější publikace.... celý text

Vydáno: , Brána
více info...

Přidat komentář

evelýny
13.04.2022 3 z 5

Základní, stručné informace o horoskopu a jeho tvoření.
Kniha nabízí i výpočet dobrého nebo špatného aspektu, což pro mnohé začátečníky může vyžadovat trochu více úsilí a koncentrace.

Zajímavostí je uvedení symbolu každého dne v roce podle staré tradiční astrologie. Např. 21.srpen je DEN SPOJENÍ ( že by na věčné časy...?)

V poslední kapitole ,,Jak začít s výkladem" jsem se však totálně ztratila.

Přesto oceňuji jednoduchost a srozumitelnost některých kapitol knihy (VII. Domy a jejich obsazení; VIII. Planety a jejich význam)

P.S.: Není člověk ten, aby se zachoval lidem všem... ( B. Němcová)