Astrologie pro samouky

Astrologie pro samouky https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/232832/mid_astrologie-pro-samouky-232832.jpg 5 10 3

Kniha přináší nový přístup k výuce výkladu horoskopu. Systematicky, srozumitelně a přehledně vede k pochopení nezbytných astrologických principů. Zdánlivě nepřehledné prvky horoskopu tak může každý snadno pochopit a využít tak astrologii pro svůj život. 13 lekcí vás postupně provede od úplných základů až ke kompletnímu výkladu osobního horoskopu. O astrologii není třeba nic vědět, všechny nutné informace se dozvíte v této knize. Každá lekce obsahuje teoretický úvod, praktickou práci s horoskopy známých osobností, časté dotazy studentů a test k ověření vašich získaných znalostí.... celý text

Přidat komentář

evelýny
15.08.2021 5 z 5

Správný způsob myšlení je tedy klíčem ke šťastnému a svobodnému životu, který stojí nad hvězdami a umožňuje překročit stín i toho ,,nejsmolnějšího" horoskopu." (str.11)

V jednoduchosti je síla. A tak nám profesionální astrolog v této knížce jednoduše, systematicky přiblížil vztahy mezi jevy na nebi a na Zemi.
Astrologie mě stále překvapuje, okouzluje, fascinuje.
Přečtením se z nás určitě astrologové nestanou, ale možná nám bude odkryta šance, jak se konečně stát pány našeho života.

P.S.: Trpělivost růže přináší. Já jsem s trpělivostí na Štíru, ale růže mám ráda :-)))

Elea
03.03.2018 5 z 5

Velmi srozumitelný výklad horoskopu.


maria.kon
22.12.2014 5 z 5

Tato kniha bude patřit mezi poklady české astrologické literatury, protože jako první vůbec má potenciál naučit čtenáře vyložit horoskop. A takovou jinou podobnou knížku nenajdeme, přestože toho o astrologii vychází mnoho. Astrologie pro samouky je praktická učebnice se spoustou názorných ukázek, díky kterým může čtenář naplno pochopit všechny jednotlivé úrovně horoskopu. Knížku doporučuji každému, kdo by se rád naučil s astrologií pracovat a dokázal ji využít pro sebe i ostatní.

Autorovy další knížky

Vít Kuntoš
česká, 1983
2014  96%Astrologie pro samouky
2013  100%Snadné kroky ke zdraví
2021  93%Buddhismus v otázkách a odpovědích

Kniha Astrologie pro samouky je v

Právě čtených1x
Přečtených16x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených3x
Knihotéce9x
Chystám se číst9x
Chci si koupit7x