Anjelské rozprávky na dobrú noc

Anjelské rozprávky na dobrú noc https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/222101/mid_anjelske-rozpravky-na-dobru-noc-222101.png 4 19 19

Anjeli nás vedú a ochraňujú v našom každodennom živote. Vďaka tejto zbierke rozprávok sa aj vaše deti oboznámia s ich láskyplnou a milujúcou energiou. Tajuplné a pôsobivé príbehy spolu s postavami a prostredím, v ktorom sa odohrávajú, určite podporia predstavivosť každého dieťaťa. Meditačné a vizualizačné techniky, ktoré kniha ponúká, pomôžu spolu s príbehmi posilniť detskú tvorivosť a sebadôveru. Zároveň sa deti uvoľnia, takže budú pokojne spinkať. * Kniha obsahuje 22 pôvabne ilustrovaných príbehov týkajúcich sa celého radu inšpiratívnych tém – od viery vo vlastné schopnosti až po prežívanie radosti zo spoločnej práce. * Objavte svet očarujúcich postáv, ako sú nebojácni cirkusoví artisti, záhadní princovia a princezné a odvážni objavitelia. * Všetky príbehy sú doplnené posolstvami, ktoré vystihujú ich pozitívny význam. * Úvodná časť knihy vysvetľuje silu a moc rozprávania a poskytuje podrobný návod, ako pripraviť deti na pokojný a uvoľnený spánok. * Zbierka zároveň obsahuje návod, ako využiť príbehy ako zdroj rozvoja predstavivosti a tvorivých schopností vášho dieťaťa.... celý text

Esoterika, astrologie, okultismus Pro děti a mládež
Vydáno: , Synergie
Originální název:

Angels at Bedtime , 1999


více info...

Přidat komentář

Dana7746
25.02.2021 2 z 5

Zklamání, celkově mi přijde, že kniha vyváří z už mnohokrát řečeného a jen se veze na vlně tzv. duchovních pohádek. Příběhy jsou nedotažené a ilustrace takové studené a bez ducha.

lucy.sankova
03.02.2021 4 z 5

Kniha se pěkně četla.. a mimo jiné nese s sebou i krásná poselství. Moc se mi líbily také ilustrace.


hojchna
11.01.2021 2 z 5

Máme z této edice pohádek doma ještě Buddhovy pohádky a na nich jsem se teda namlsala, Andělské jsou pro mě o dost slabší.. v pohádkách se zabývají různými problémy, co děti můžou mít (i dospělí) - rozvod, nevlastní sourozenec, strach z vystoupení na veřejnosti.. Ale na mě jsou pohádky takové moc rychlé, při čtení jsem si často říkala, že to vlastně bylo celkem o ničem. Nicméně děti poslouchaly a myslím že se líbila..

makkuska
27.11.2020 5 z 5

Příběhy známe zatím jen s vyprávění p. Gottové, kde je výběr 9 pohádek, ale máme je moc rádi, baví nás, jsou uklidňující a zároveň plné děje.

DreamerX9
21.10.2020 4 z 5

Krása, pohádkové zahřátí u srdce :))

Petja
26.01.2017 5 z 5

Knihu máme na CD - na osmi stopách jsou opravdu uklidňující pohádky, které mohu s klidným srdcem pustit (na rozdíl od českých a jiných pohádkových hororů) na dobrou noc i tříleté dceři (a já je poslouchám, když už spí :-) ). Přednes Ivany Gottové mne mile překvapil.