Andělské stezky

Andělské stezky https://www.databazeknih.cz/img/books/32_/320817/bmid_andelske-stezky-aD9-320817.jpg 5 2 2

Jen málokdo poznal jakou cenu má Evangelium tak, jako Gary Shepherd. Tento život měnící příběh vypráví, co doopravdy znamená poslechnout Boží povolání. Na svou Bibli se už nikdy nebudete dívat stejně. Garyho prostá víra, zachycená v nejmenších detailech, vás vezme rovnou do centra dění – ucítíte kobru královskou, uslyšíte řev čarodějnice a kolem hlavy vám budou svištět kulky. Pokud vás někdy napadlo, v naší době relativismu a omezeného křesťanství, kde se odehrávají příběhy Božího království, pak si přečtěte tyto stránky. Gary vypráví svůj příběh upřímně, způsobem, který poskytne útěchu těm, kdo sloužili a porozumí… a inspiruje ty, jejichž čas teprve přijde.... celý text

Žánr:
Povídky , Duchovní literatura , Biografie a memoáry

Vydáno: , Wycliffovi překladatelé Bible
Originální název:

Angel Tracks in the Himalayas , 2009


více info...

CNAVR
CNAVR
23.10.2023 5 z 5

Knihu jsem poslouchal jako četbu na pokračování. Životní příběh Garyho je úžasný a plný Božích zázraků. To je něco na co nejsme tady v západní kultuře zvyklí, ale přitom je to skutečnost, kterou bychom potřebovali jako sůl abychom si uvědomovali, že Bůh je skutečný.

kacaabba
kacaabba
15.01.2019 5 z 5

Oproti Lesterovi Sumrallovi je to hodně jiné čtení o křesťanské službě, ale super. Co bylo ne zcela běžné, byla výpověď člověka, jehož žena spáchala sebevraždu. A kromě toho Bajo a jeho příběhy s Bohem jsou prostě super! Co se mi naopak nelíbilo, byl překlad a přiložená mapka, která byla čtenáři, vč. popisku k mapě, předložena v angličtině.


Štítky knihy

křesťanství Asie misionáři misie Nepál autobiografie podle skutečných událostí

Autorovy další knížky

Gary Shepherd
americká, 1941
2016  100%Andělské stezky
2017  100%Boží ruka

Kniha Andělské stezky je v

Přečtených2x
Knihotéce2x
Chystám se číst3x
Chci si koupit1x