Andělské rady pro šťastný život

Andělské rady pro šťastný život https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/168942/andelske-rady-pro-st-168942.jpg 4 28 9

Jak najít spřízněnou duši? A jak se s ní sblížit? Jak objevit svůj šestý smysl? Jak přijímat andělské rady a jak je zprostředkovat? Odpovědi na tyto a mnoho dalších otázek nabízí knížka Andělské rady pro šťastný život. Nevychází ze žádného konkrétního náboženství. Je určena lidem všech vyznání, náboženství a myšlenkových systémů, stejně jako nevěřícím. Andělé nám chtějí pomáhat úplně ve všem, a to včetně takzvaných banalit. Nezáleží na tom, zda žádáte o zázrak, rozhodující o životě či smrti, nebo o drobnou laskavost, zda prosíte o uzdravení nebo jen o šikovné místo na zaparkování. Andělům záleží jenom na tom, aby se vám dostalo podpory, kterou v danou chvíli potřebujete. Jak být vůči andělským radám vnímavější? Mohou mi andělé pomoci vyřešit i finanční potíže? Začtěte se a pak již jen pozorně naslouchejte radám andělů, kteří jsou všude okolo vás.... celý text

Duchovní literatura Esoterika, astrologie, okultismus Literatura naučná
Vydáno: , Synergie
Originální název:

Divine Prescriptions , 2000


více info...

Přidat komentář

mythos91
06.12.2021 5 z 5

Kniha se skládá ze zajímavých rad tlumočených autorkou od andělů, náhledů do situací lidí v oblastech v nichž nejsou šťastní. Jádro knihy tvoří řešení problematiky pochopení partnerských a rodinných vztahů, kariéry, dětí, … a na konkrétních případech ze života tlumočí rady andělů, jak je smysluplně řešit. Pro mě má kniha vypovídající charakter a informacemi i stylem prezentace mě zaujala.

Lucieenka
01.02.2021 3 z 5

Kniha pěkně rozepsaná na jednotlivá témata. Zaměřená na rady ohledně vztahů, lásky, dětí, peněz, kariéry. Každý si tam určitě najde to svoje.


Rochelka
04.08.2020 5 z 5

Rady pro každou oblast života a nádherně srozumitelně napsané. Co víc si můžeme od této úžasné autorky přát.

ditul
22.03.2019 5 z 5

Krásná kniha plná andělských rad, v některých jsem našla i rady pro sebe samotnou.. Některé jsem znala, ale asi jsem je potřebovala znovu slyšet.. A zkoušela jsem i některé tipy podle autorky a opravdu fungují :)

luciefeix
17.08.2017 3 z 5

pro mě už v tomhle tématu sečtelou kniha neprinesla nic moc nového a nebyla tak poutavá jako jiné

nikolicevopice
11.08.2017 4 z 5

Některé rady jsem sice přeskočila, ale pokud má někdo přímo nějaké konkrétní trápení, tato kniha pomůže hlavně ulevit na duši.

Lucif
13.09.2016 5 z 5

moc pěkná, opět se k ní určitě vrátím ;0)
Jako většina knih od DV se dá přečíst jedním dechem (kamarádka říkala, že si musela dělat pauzy, aby jí to vše došlo, ale také jí přišla zajímavá od začátku do konce)

Pokud je to Vaše první kniha od Doreen, tak určitě doporučuji nebo ještě Tvůj život ve světle = obě jsou luxusní (v ostatních se pak některé věci opakují, ale tyhle jsou podle mě nejlepší)

Dixinka
11.01.2015 5 z 5

Hezká odpočinková kniha plná zvláštní energie.

Alisce
11.04.2014 4 z 5

Milá kniha s krásným zaměřením. O andělech jsem ještě nečetla, toto byla moje první kniha zaměřená na tato stvoření, snažím se jim porozumět a tato kniha dost věcí vysvětluje.

Štítky knihy

andělé šestý smysl

Kniha Andělské rady pro šťastný život je v

Právě čtených3x
Přečtených42x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených5x
Knihotéce24x
Chystám se číst9x
Chci si koupit8x